Abone Ol

"İbrahim Tatlıses yüzünden ölüyordum!!!" Zeynep Özal'ı hangi kocası dövdü?

"Dobra Dobra" ünlüleri konuşturmaya devam ediyor!!! Program konuğu Zeynep Özal hayatının sırlarını açıkladı "Dayak yedim, ağzıma silah dayandı, aldatıldım". Bu sözler çok konuşulacak!!!

"İbrahim Tatlıses yüzünden ölüyordum!!!" Zeynep Özal'ı hangi kocası...

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal, konuk olarak katıldığı 'Dobra Dobra' programında yine gündem yaratacak sözler sarf etti. Özal, Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu programda öncelikle evliliklerinde her kadın gibi dayak yediğini ve aldatıldığını itiraf etti.

Özal'ın en şaşırtıcı açıklamaları, eski eşi Asım Ekren ile ilgili olanlardı. Eşinin çocuklarını 3-4 yılda bir gördüğünü söyleyen Özal, şunları söyledi: "Yağız'a hamileydim. Muazzez Abacı çok sevdiğim bir insandı. Turneye Asım'la çıkan ortağımız vardı. Bana o söyledi. Düşünsenize, kapıyı açıp kocanız içeri giriyor. Sonra ortağı giriyor ve 'Asım'la Muazzez beraber oldu' diyor. Evliliğimizde bir şeyler bittiği için üzülmedim. "

Tatlıses yüzünden az daha ölüyordum
ÖZAL üçünce eşi Adnan Güngör'ün, kendisini İbrahim Tatlıses'ten kıskandığı için ağzına silah dayadığını da açıkladı: "İbrahim Tatlıses'i dinlerken silahın emniyetini açmış ve unutmuş. O akşam kavga edince silahı ağzıma verdiği zaman, eli tetikteydi. Ertesi gün silahı aldığında yanlışlıkla patladı. 'Ya ağzımda patlasaydı bu silah, ne yapardın?' diye sordum. O da 'O zaman ben de kendimi öldürürdüm' dedi