Abone Ol

İbrahim Tatlıses Vurulma Anını Anlattı!

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un konukları bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay'dı. Zaman zaman duygusal anlar yaşanan programda Tatlıses vurulma anını da anlattı.

İbrahim Tatlıses Vurulma Anını Anlattı!

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu.  Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı: 'Ben hissettim. Baktım kafamdan bir şeyler damlıyor doktora 'nedir bu hocam' dedim. 'Oradan damlayan kan' dedi. Kafamı yan dönmesem tam orta kısma gelecekmiş'

Ameliyattan sonraki süreçte inancını hiç kaybetmediğini belirten İbrahim Tatlıses, "Ben lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun. İyileşme sürecimde umudumu kaybettiğim hiç olmadı." dedi.

Son günlerde aile fertleriyle sıkıntılı günler yaşayan İbrahim Tatlıses'e Seren Serengil'den destek geldi. 'Çocukları için söylüyorum; İbrahim Bey'in bugün yaşaması mucize. O mermiyi beynine yiyip de pek yaşayan yok. İbrahim Tatlıses hayatta kaldı. Bu saatten sonra onu pamuklara saracağız, hatalı da olduğunu düşünseniz bunu yapacaksınız. İbrahim Tatlıses bir daha gelmeyecek...'