Abone Ol

"İbrahim Tatlıses önce saçlarını boyatmaktan vazgeçsin!!!" Mahsun'dan İbo'ya şok sözler!

İbrahim Tatlıses ve Mahsun Kırmızıgül savaşında son perde. Tatlıses, Kırmızıgül'ün beach'lerde gezmesini diline doladı. Mahsun ise İbo'nun saçını boyamasıyla dalgasını geçti.

"İbrahim Tatlıses önce saçlarını boyatmaktan vazgeçsin!!!" Mahsun'dan...

Şu günlerde Bodrum'da farklı kulüplerde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül arasındaki rekabet neredeyse kavgaya dönüştü. kiliyi bu noktaya getirip, fitili ateşleyen ise Kırmızıgül'ün Tatlıses'e yönelik ağır suçlamaları oldu. Mahsun, İbo'nun kendisinin sahne aldığı mekana sanatçı dostlarının gelmesini engellediğini iddia etti. Devamında söyledikleri ise daha da şiddetliydi.

* KIRMIZIGÜL'ün "Otellere, tur şirketlerine 'Mahsun'a müşteri göndermeyin' telefonları açtırtıyor" diyerek Tatlıses'i' işine taş koymakla suçlaması İbo'yu öfkeden çıldırtmaya yetti de arttı bile. "Ben beach beach dolaşıp kulübüme müşteri toplamıyorum, beni seven geliyor" diye karşı atağa geçen İbo'nun sözleri ise gerilimi daha da tırmandırdı.

* MAHSUN bu durur mu? İçinde biriken öfkeyle konuşan ve buralara arkadaşlarını davet etmek için gitmediğini belirten Mahsun'un "Gencim, beach'leri geziyorum, oralarda arkadaşlarım var. Tabii kendisi sürekli saçlarını boyayan, yaşlı biri olduğu için oralara gidemiyor" sözü ikiliyi dönülmez bir noktaya getirdi.

Takvim