Abone Ol

İbrahim Tatlıses Esra Ceyhan'a bağlandı, ortalık fena karıştı!!!

İbrahim Tatlıses, Yıldız Tezcan'ın oğluna canlı yayına bağlanıp seslendi "Orada ne işin var. Senin yerinde olsam orayı terk ederim" Esra Ceyhan bu telefon üzerine ne mi yaptı?

İbrahim Tatlıses Esra Ceyhan'a bağlandı, ortalık fena karıştı!!!

Esra Ceyhan bombaladı

İbrahim Tatlıses, Yıldız Tezcan'ın oğluna canlı yayına bağlanıp seslendi "Orada ne işin var. Senin yerinde olsam orayı terk ederim"

Esra Ceyhan "Bu sizim programımız ve kimseyi zorla çıkartmıyoruz. Siz Mahmut Tuncer ile kızını ekranda barıştırdınız bunun ne farkı var. Sizde aynı şeyleri yapmıyormusunuz"sözleri Tatlıses'e hiç beklemediği cevabı verdi.


Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesine yaptığı "Orhan'ı Sevim benden çaldı"açıklaması ile adından söz ettiren Yıldız Tezcan'ın oğlu Ömer Tezcan'ı programına konuk eden Esra Ceyhan"Ben Yıldız Tezcan ile oğlunu barıştırmak konuk ettim"açıklamısı ile Ömer Tezcan'ın ailesi hakkındaki konuşmalarına dayanamadığını söyleyen İbrahimTatmıses yayına bağlandı Tatlıses Ömer Tezcan'a"Senin orada ne işin var.,benim kadınlarımdan benim çocuklarımdan biri çıkıp oraya konuşamaz. Bana saygısızlık edemem, ben onlara maaş veriyor bakıyorum, bu tür açıklamaları yapan Fahrettin Aslan'ın ailesine de sizlere de kızıyorum, bu sizin özeliniz ve aile meselesi konuşmayın, senin yerinde olsam orayı terk eder giderim"sözlerinden sonra Esra Ceyhan Tatlıses'e"Burası bir program sizde program yapıyorsunuz. Hatta sizin programınınza Mahmut Tuncer'i çıkarttınız onları barıştırdınız bizler bu duruma sevindik ve göz yaşlarımızla izledik. Neden programı terk etmesini istiyorsunuz neden siz yaptığını programlarda biz size bunu söylesek doğru olurmu"sözlerinden sonra Tatlıses"Beni yalnış anladınız ben genel olarak söylüyor. Bu tür programlara çıkıp konuşan insanları hergün izliyorum ve fena oluyorum. Sizler tabiki konuk edeceksiniz ama onların bu taşları toplumun önünde düşürmesinin gereği yok dedi"Bu arada Esra Ceyhan, Yıldız Tezcan'ın Orhan Gencebay ile ilgili açıklamasına ise"Ben Yıldız hanımı seven bir insanım. Bu 30 yıl önce olmuş bir olay neden 30 yıl sonra konuşuyor. O zaman akılları neredeydi. Doğru bulmuyorum"dedi.