Abone Ol

Hürriyet, Erdoğan'ın terör suçlamasını görmedi!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7'de Doğan Grubunun terör örgütüne destek olduğunu, terörle mücadelede devletin yanında olmadıklarını söyledi. Hürriyet Gazetesinin Erdoğan'ın bu sözlerine bugünkü sayfasında yer vermemesi dikkat çekti.

Hürriyet, Erdoğan'ın terör suçlamasını görmedi!

Erdoğan: Doğan grubu devletin değil terör örgütünün yanında!

Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede, 15 yıl önce Türkiye'yi medya patronlarının yönettiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan ile bir otelde gerçekleştirdiği görüşmeye dair merak edilenleri yanıtladı.

Hürriyet Gazetesi, Erdoğan'ının Doğan Gubunu teröre destek olmakla açıkça suçladığı bu sözlerini  gazetede anasayfada görmemeyi tecih etti.

Hürriyet, Erdoğan'ın terör suçlamasını görmedi! - Resim: 1Erdoğan; ''15 yıl önce Türkiye'yi medya patronları yönetiyordu. Medya patronları hükümet yıkar, hükümet kurardı. Eli cebinde Başbakanla konuşanlar vardı. Bana bizzat söyledi bu kişi (Aydın Doğan), 'hükümet yıkar, hükümet kurarız' demişti. Ben 'Kusura bakma ben doğma büyüme Kasımpaşılıyım. Hakkınız olanı alırsınız, hakkınız olmayanı da alamayacaksınız bunu bilesiniz' dedim. Conrad otelinde yüzüne söyledim. Bundan dolayı terörle ilgili bu mücadele verilirken devletin yanında yer almıyorlar. Maalesef bölücü terör örgütünü arasına alanların yanında. Televizyonları da böyle çalışıyor, gazeteleri de böyle çalışıyor.'' dedi.