Abone Ol

Hıncal Uluç'tan Ömür Gedik'e Sert Tepki: Sen de Müzisyensin Güya

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen müzisyenler için başlatılan akıma Megastar Tarkan'ı davet eden sanatçı Yıldız Tilbe ret cevabı almıştı. Bu durumun yankıları devam ederken, Ömür Gedik'ten Tarkan'a destek gelmişti. Bu desteğe Hıncal Uluç'tan tepki geldi.

Hıncal Uluç'tan Ömür Gedik'e Sert Tepki: Sen de Müzisyensin Güya

Hıncal Uluç'tan Ömür Gedik'e Sert Tepki: Sen de Müzisyensin Güya - Resim: 1Megastar Şimdi Düşünsün! Hıncal Uluç: Tarkan Benim İçin Bitti

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı.

Bu olayın yankıları devam ederken, Tarkan'a destek veren Ömür Gedik'e Sabah Gazetesi'nin duayen köşe yazarı Hıncal Uluç'tan eleştiriler geldi.

Gedik'e "Ya sen, "Tarkan haklı" diyen Ömür?. Sen de müzisyensin güya?. Ne zamandır söylemedin. Sevgilin Ferhat Göçer de öyle.. Ama sizin şeyiniz denk nasılsa.." diye tepki gösteren Uluç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Peki size çalanlar?. O sayede evlerine üç kuruş götürenler?. Onlar ne olacak?.. Ne yapıyorlar, hiç düşündünüz mü?.

Sırtlarına basıp yükseldiğiniz insanların ve ailelerinin şimdi aç oldukları hiç aklınıza geldi mi?.

"Tarkan doğru olanı yaptı.." Sen de doğru olanı yaptın Ömür!.

Gebersin müzisyenler, size ne?."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN