Abone Ol

Hıncal Uluç: Koskoca Fenerbahçe zavallı yönetiliyor!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Ali Koç'un Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na talimat verdiği fotoğraflara işaret ederek, "Koskoca Fenerbahçe, yüz yıllık Fenerbahçe, 25 milyon taraftarlı Fenerbahçe bu hallere düşürülmüştü işte ve böylesine "Zavallı" yönetiliyordu''ifadesini kullandı.

Hıncal Uluç: Koskoca F.Bahçe zavallı yönetiliyor!

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un aylardan beri teknik direktör bulamadığını belirterek, "Güya Teknik Direktör Tahir bilmem ne.. Küçümsemek için söylemiyorum. Tam 65 yıllık gazeteci Hıncal Uluç, Ali Koç'un seçtiği hem de "Yerli" Teknik Direktör'ün adını ilk defa duyduysam, kabahat bende mi, onu getirende mi?.

Adamın adı, belli, cebinde teknik direktör lisansı olduğu için göstermelik duyurulmuş federasyona. Takımı Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve tabii "Ben her şeyi bilir, her şeyi yaparım" diye koca Fenerbahçe Kulübü'nün, sadece futbol takımının değil, tüm branşlarda bütün kulübün ağzına ot tıkayan Ali Koç yönetecek, birlikte.. Ali Koç, Şeref Tribünü'nde.. Volkan Demirel, sahaya giremediği için, kulübenin arkasındaki tribünde. Emre Belözoğlu ise, "Bir de Futbol Direktörü" ünvanı ile "Esas Oğlan" olarak saha kenarında, yedek futbolcu kılığında olacak.." diye yazdı.

Hıncal Uluç, Ali Koç'un Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na talimat verdiği fotoğraflara işaret ederek, "Koskoca Fenerbahçe, yüz yıllık Fenerbahçe, 25 milyon taraftarlı Fenerbahçe bu hallere düşürülmüştü işte ve böylesine "Zavallı" yönetiliyordu.
Fener böyle zavallı duruma düşünce de, Trabzon, 23 yıldır kazanamadığı Kadıköy'de, "Üç de üç" diye bağırıp duran Ali Koç'un sesini "3-1"le kitledi.." ifadelerini kullandı.

Yazının devamı için TIKLAYIN