Abone Ol

Hilal Altınbilek'e iki ayda iki set aşkı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Hilal Altınbilek'in Kerem Alışık ve Uğur Güneş'le aşk yaşadığı iddia edildi. Altınbilek ile konuşan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında güzel oyuncunun iddialara verdiği cevabı okurlarıyla paylaştı.

Hilal Altınbilek'e iki ayda iki set aşkı

Ocak ayının son günleriydi… ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin oyuncuları Hilal Altınbilek’le Kerem Alışık’ın ‘set aşkı’ yaşadıklarına dair haberler çıktı. Kerem Alışık’ın bu haberi yalanlamasının üzerinden iki ay bile geçmeden, Altınbilek’in bu kez dizinin bir başka oyuncusu Uğur Güneş’le aşk yaşadığı ‘iddia’ edildi! İddianın sahibi belli değildi, ama Altınbilek’le Güneş’in sosyal medyada paylaştıkları bir fotoğrafa dizi izleyicilerinden iki kişinin yaptıkları yorum, ‘dizi aşkı’na kanıt gibi gösterildi. Neydi o yorumlar?

Ekranda diziyi izleyip, sosyal medyada yıldızlarını takip edenlerden biri, “Sonunda beklenen fotoğraf geldi” diye yazdı. Bir başkası işi bir adım daha ileri götürdü: “Dizide çok yakışıyorlardı. Gerçek hayatta da birlikte olmalarına çok sevindim.”

Altınbilek’in iki ay dolmadan ‘set aşkı’nı değiştirmesi bana tuhaf geldi. Dizinin güzel yıldızına WhatsApp’tan iki haberi gönderdim. Ben, iki habere dair yorumunu soramadan Altınbilek’ten “Daha çok çıkar herhalde?” yanıtı geldi. Altınbilek, haberlerden hangisi doğru, hangisi yalan mesajımı okuduktan sonra da şunu yazdı:

“İkisi de doğru değil. Yakıştırma zaten Uğur’unki, Kerem’le niye çıktı bilmiyorum?”