Abone Ol

Helin coştu bir kere!!! Avşar kızı orgazm olmanın yollarını anlattı!!!

Helin Avşar internetteki "Orgazm" konulu köşe yazısıyla yine dikkatleri üzerine çekti...

Helin coştu bir kere!!! Avşar kızı orgazm olmanın yollarını...

Helin Avşar, geçtiğimiz hafta gazeteport adlı internet sitesindeki yazısında, ablası Hülya Avşar'ın kendisine, üzerinde özlü sözlerin olduğu bir pano hediye ettiğini ve her hafta bu panonun üzerinde yazılanlardan kendisini sınava tabii tuttuğunu itiraf etmişti.

Avşar, bu hafta ise birçok kadının orgazm olamamaktan şikayetçi olduğunu dile getirdi. Bir arkadaşının orgazm olamaması gerekçesiyle doktora gittiğini ve doktorun "İşi bilmiyorlardır" dedidiğini belirten Avşar, yazısına şöyle devam etti:
"Bu olay bana anlatılınca önce çok güldüm. Sonra da başladım araştırmaya. Kadınların orgazm sorunları, Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada büyük problem. Yatakta orgazm olamayan kadın sosyal hayatında da mutsuz ve başarısız oluyor. Anlaşılıyor ki; evlilik süresi artıkça, yani çiftler birlikte zaman geçirdikçe cinsel açıdan birbirlerini çok daha iyi tanıyorlar. Çiftlerin cinsel hayatta mutlu olabilmeleri için yatakta birbirlerine çok açık olmaları gerekiyor. Kadınlar yatakta çok takıntılı olduklarından kendilerini rahat bırakmıyor çok kontrollü davranıyorlar. Toplu orgazmın dünyayı değiştirebileceği teorisi doğruysa bir tek kadının orgazmı da o kadının hayatını değiştirir. Hanımlar eşinizle yataktayken tüm takıntılarınızdan sıyrılın, kontrollü olmayı da bırakın."