Abone Ol

Haydi bebek yapalım!!! Sonunda bu da oldu! İşte promosyonlu seks günü!!!

Rusya'da nüfusun azalmasını engellemek yapılan kampanyalara bir yenisi daha eklendi..

Haydi bebek yapalım!!! Sonunda bu da oldu! İşte promosyonlu seks...

Rusya'da nüfusun azalmasını engellemek için çeşitli kampanyalar düzenlenirken, Ulyanovsk Bölge Valiliği, Rusya'nın ulusal gününe denk gelen önümüzdeki 12 Haziran'da doğum yapacak kadına hediye verileceğini bildirdi.

Ulyanovsk Bölge Valisi Sergey Marazov, yaptığı açıklamada, Kremlin'in nüfusu artırma çabasına destek vermek için bu Çarşamba gününü çiftlerin seks yapabilmeleri için izin günü ilan ettiğini belirterek, "Bu yöntem işliyor. İnsanlar ödül almak istiyor" dedi.

Valiliğin basın sözcüsü Yelena Yakovleva da, 9 aylık düzenli bir hamilelik döneminin sonunda Rusya'nın ulusal günü olan 12 Haziranda doğum yapacak kadına hediye verileceğini belirterek, "Bu hediye de genellikle bir ev için gerekli olan buzdolabı veya televizyon olacak. Çocuğun erkek veya kız olması önemli değil" diye konuştu.

Rusya, AIDS, alkol tüketimi ve intiharlar yüzünden her yıl 700 bin civarında olan nüfus kaybını önlemek için çeşitli önlemler alıyor.

Ulyanovsk bölge yönetiminin son 3 yıldır uyguladığı bu yöntemde evli olmayan kadınların da 12 Haziranda doğum yapması halinde ödül alacağı, ancak büyük ödülün evli çiftlere verileceği kaydedildi.

Rusya'nın bu yılki ulusal gününde 26'sı Ulyanovsk bölgesinde olmak üzere 78 çocuk hayata gözlerini açarken, doğum yapan evli çiftlerden birine lüks bir cip hediye edildi.

Ulyanovsk yönetimi, bu kampanyaların yanı sıra çocukların yeni bir kardeşle nasıl yaşayacaklarını anlatmak için okullarda yoğun bir eğitim programına da hazırlanıyor.

Devlet Başkanı Vladimir Putin'in halefleri arasında adı geçen Başbakan Birinci Yardımcısı Dimitriy Medvedev da, bu hafta başında yaptığı açıklamada, ülke nüfusunu 2015 yılına kadar 142 milyona, 2025 yılına kadar da 145 milyona çıkarmayı planladığını söylemişti.