Abone Ol

Hatem Yavuz, Yurdal Sert'i kızdıracak! Yüzüne tüküreceğim!

Yavuz, kendisini karısıyla ilişkiye girmekle suçlayan Yurdal Sert'i için ağır ifadeler kullandı,' Onu rezil edeceğim' dedi...

Hatem Yavuz, Yurdal Sert'i kızdıracak! Yüzüne tüküreceğim!

İş adamı Yurdal Sert'in ikoncan lakaplı tasarımcı eşi Ivana Sert'in kendisini 15 yıllık arkadaşı Hatem Yavuz'la aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmasının yankıları sürüyor.
Sert'e karşısına çıkmaması tavsiyesinde bulunan Yavuz, "Ivana hanım ile ortaklığımızı sürdüreceğiz. İşlerimizi daha da büyüteceğiz. Yurdal eşine mal vermemek için beni kullanarak büyük hata yaptı. Karşıma çıkmamasını tavsiye ederim. Onu gördüğüm ilk yerde herkesin içinde yüzüne tüküreceğim, rezil edeceğim. Benim için artık bir çöpten farksız. İnsan karısına, çocuğunun annesine böyle bir iftira atar mı? Ayıptır. Ancak hasta bir adam bunu yapar" dedi. İşte Yavuz'un anlattıkları:

İvana Sert fotoğrafları için tıklayınız

Ivana parası için evlenmedi
-  Ivana, Yurdal ile asla parası için evlenmedi. Çünkü Yurdal ilk eşi Nikki'den boşandıktan sonra Ulus'ta bir apartman dairesinde kalıyordu. 100 bin dolar kredi kartı borcu vardı ve babası ona bakmıyordu. Ivana ile beraber olmaya başladıktan sonra hayatı değişti. Ekonomik olarak çok güçlendi. Babası ile arası düzeldi ve işleri beraber büyüttüler. Ivana onu toparladı, evler aldırttı. Parasını biriktirmesi için baskı yaptı. Her şeyi ortak aldılar. Şimdi bu malları Ivana'ya vermemek için çamur atıyor.
- Hep Yurdal'ı idare ettim. Dengesizliği var, eşiyle tartışıp bana sığınıyor diye onu anlamaya çalıştım. Evime polis gönderip or... beraber olurken bana çektirdiği videoyu aldırdığında inanın o görüntüleri ilk kez izledim. Yurdal, Ivana'nın onda biri kadar erkek değil. Erkek gibi bana gelip Ivana ile ayrılma aşamasında olduklarını söyleyip o videoyu güvenlik gerekçesiyle rica edip sildirebilirdi. Çünkü bir kopyasını ona vermiştim.
-  Yurdal'ın benim yanımda uyuşturucu kullandığına defalarca tanıklık ettim. O bu çirkinliği yapınca ben de bunu da söylemek zorunda kaldım. Kim inanır bu adama? Ivana'dan koktuğu için onun yanında uyuşturucu kullandığını sanmıyorum.

İvana Sert'ten canlı yayında şok sözler


Milliyet