Abone Ol

Hande Fırat 'tan Canlı Yayın Kazası: Sahte Tweeti Okudu

Gazeteci Hande Fırat, Tarkan'ın yayınladığı 'Geççek' klibine ilişkin sahte bir hesap üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına atılan Twitter paylaşımını gerçek zannederek canlı yayında okudu.

Hande Fırat 'tan Canlı Yayın Kazası: Sahte Tweeti Okudu

CNN Türk'te yayınlanan 'Gece Görüşü' programında Tarkan'ın yayınladığı son şarkısı 'Geççek' ve şarkının siyaset gündemindeki yansımaları ele alındı.

Geççek şarkısıyla olay olan Tarkan'ın YouTube performansı! YouTube Trends o rakamları açıkladı
Programın sunucusu Hande Fırat, sahte bir hesap üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına atılan Tarkan paylaşımını gerçek zannederek canlı yayına taşıdı.

Fırat, "Şarkı üzerinden bir de kutuplaşma var. Şu anda sosyal medyada 100 binin üzerinde mesaj var. Fahrettin Koca ise şarkının pandemi sürecini kastettiğini belirten bir mesaj yayınladı" ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA'NIN SAHTE HESABINDAN ATILAN TWEETİ OKUDU
Fırat, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın adına açılmış sahte bir hesaptan yapılan paylaşımı canlı yayında seyircilere aktardı. Durumu fark etmeyen Fırat program devam ederken bu hata seyircilerin gözünden kaçmadı. Fırat'ın yaptığı yayın kazası sosyal medyanın diline düştü.Hande Fırat 'tan Canlı Yayın Kazası: Sahte Tweeti Okudu - Resim: 1