Abone Ol

Hamas'ın öldürüp çırılçıplak cesedini sergilediği genç kadın Alman vatandaşı Shani Louk çıktı

İsrail ile Hamas arasında karşılıklı saldırılar devam ederken, dün sosyal medyada yayınlanan görüntülerle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Hamas'ın öldürüp çırılçıplak cesedini sergilediği genç kadın Alman vatandaşı Shani Louk çıktı

Dün sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Hamas militanlarının öldürüp daha sonra iç çamaşırlarına kadar soyulan bir kadın vardı. Görüntüler büyük tepki çekerken öldürülen kadının kim olduğu ortaya çıktı.

Öldürülen ve daha sonra bir kamyonetin arkasında yarı çıplak soyulan kadının isminin Shani Louk olduğu kayıtlara geçti. 30 yaşındaki kadının İsrail’e bir müzik festivali için geldiği de öğrenildi. Genç kadının Alman olduğu ve bir dövmeci olarak çalıştığı da belirtildi. Louk’un katıldığı festivalin barış için yapıldığı da aktarıldı.

Louk’un kuzeni Tomasina Weintraub-Louk, İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu. Louk, “Kuzenimin uzun rastalı saçları ve bacağındaki dövmelerinden tanıdık. Ondan hiç haber alamadık. Ondan güzel haber almayı bekliyorduk fakat bu kesinlikle Shani. Barış için düzenlenen bir müzik festivaline gitmişti. Ailemiz için bir kabus bu” dedi.

VİDEO LİNKİ