Abone Ol

Haluk Levent: Helikopteri Kiralayabilmek için Memurun Eşine Şarkı Söyledim

Ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, orman yangınları ile mücadele döneminde helikopter kiralarken bürokrasiye takıldıklarını, çözüm için yetkili memurun eşine telefonda şarkı söylediğini anlatınca ayakta alkışlandı.

Haluk Levent: Helikopteri Kiralayabilmek için Memurun Eşine Şarkı Söyledim

Kurucusu olduğu AHBAP platformunda yaptığı yardım ve paylaşımlarla gündemden hiç düşmeyen, paylaşmayı, çoğaltmayı yaşam şekli edinen Haluk Levent, bu kez de 59. Uluslararası Bursa Festivali’nde Bursalı ahbaplarıyla buluştu. Dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Levent, bazı şarkılarını ise izleyenlerin arasına girerek söyledi.

AHBAP organizasyonuyla ilgili yaşadığı anılardan da bahseden Levent, bir helikopter kiralama işinde bürokrasiye takıldığını, işi çözmek için yetkili memurun eşine telefonda şarkı söylediğini anlattı. Anlattığı anılar ve destekleri için seyircilerden büyük alkış alan Haluk Levent, 2019 yılında hayatını kaybeden kanser hastası Neslican Tay’ı da anarak, onun sevdiği bir şarkısını da söyledi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Konser boyunca eşsiz parçaları ve muhteşem sahne performansıyla izleyenleri mest eden ünlü sanatçı, zeybek dansı ve davul şovuyla da ayakta alkışlandı. Levent’e, Kerimoğlu şarkısında Gökhan Kılıç, Zeybek kostümüyle sahneye çıkarak danslarıyla eşlik etti. Konseri, Hayat Hastanesi sponsorluğunda koruyucu aile ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklar da izledi.

İHA