Abone Ol

Hakan Altun'dan sahnede ilginç dolar temennisi

Babalar Günü'ne denk gelen konserinde kendisini dinlemeye gelen babaları unutmayan Hakan Altun, “Babalar Gününüzü canı gönülden kutluyorum, Allah nazardan saklasın, evlatlarınıza bağışlasın” ifadelerini kullandı.

Hakan Altun'dan sahnede ilginç dolar temennisi

Şarkıcı Hakan Altun, Sahne İstanbul Bodrum’da ilginç bir temenniye imza attı: Allah size alkış başına 600 bin dolar verir inşallah

'Telefonun Başında' parçasıyla başladığı konserinde keyifli ve romantik dakikalar yaşatan başarılı şarkıcı, "Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah. Evli olup da alkışlamayanların kaynanası 50 yıl daha yaşasın inşallah. Allah size alkış başına 600 bin dolar verir inşallah" sözleriyle müzisyen arkadaşlarına ve vokalistine alkış isteyerek temennilerine yeni bir boyut kattı.

Gece boyu devam eden esprili duaları ile dikkati çeken Hakan Altun, "Çarşı darbeye karşı, Çarşı dünyadaki bütün kötülüklere karşı ve Çarşı kadına şiddete karşı” sözleriyle gönül verdiği renklerin taraftarlarına da selam göndermeyi ihmal etmedi.

Öte yandan ünlü sanatçının şarkılarına hayranları dışında Sahne İstanbul ekibi de koro halinde eşlik etti. Altun, “Arkada gördüğünüz koro dünyada Kızıl Ordu Korosu’ndan sonra en değerli koro” diyerek, Sahne İstanbul ekibini onurlandırdı.

Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Altun, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Konseri, sanatçının arkadaşı futbolcu Tuncay Şanlı’nın yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış simalarından Fatih-Esra Öztürk, Hasan-Özlem Mutlu Çetin ve Çiğdem-Mithat Erdem gibi simalar ön masalardan izledi.

CENGİZ KURTOĞLU VE HAKAN ALTUN'UN ORTAK ALBÜMÜ 'USTA ÇIRAK' ZİRVEDE

Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun’un birlikte çıkardıkları ‘Usta Çırak’ adlı albüm, 1 haftada adını dijital platformlarda en çok indirilen ve dinlenen albümler listesinin zirvesine yazdırdı. 14 şarkının yer aldığı ‘Usta Çırak’, 1 haftada 40 bin albüm satışıyla çok satanlar arasındaki yerini de aldı.

(Milliyet)