Abone Ol

Hadise, 2023'ün Son Günlerinde Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü şarkıcı Hadise, 2023 yılında evliliği ve ayrılığıyla gündeme gelmiş, ardından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Geçen yıl iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen ancak kısa süre sonra boşanan Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Hadise, 2023'ün Son Günlerinde Sosyal Medyayı Salladı

Hadise'nin, "Güldürdüğünle, ağlattığınla… Verdiklerinle, aldıklarınla… Bye 2023!" notuyla paylaştığı pozlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının güzellik ve stiliyle bir kez daha dikkat çektiği paylaşımlarına hayranlarından yoğun bir ilgi geldi.

Ayrıca, Hadise'nin paylaşımlarına gelen yorumlar arasında espri dolu mesajlar da yer aldı. Hayranları, "Beklediğimiz post geldi ya bizden mutlusu yok", "Tüm yıl beklediğim post", "Çok güzelsin", "Burada hastan var. Hiç kontrol etmiyorsun nasıl bir doktorsun sen!" gibi yorumlarla ünlü şarkıcıyı tebrik etti.

Hadise'nin sosyal medya üzerinden yaptığı bu etkileyici paylaşımlar, 2023'ün son günlerinde geniş bir kitle tarafından konuşulmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının takipçileri, yeni yılda da ondan sürpriz paylaşımlar beklediklerini dile getiriyor.