Abone Ol

Habertürk'ten Flaş Açıklama: Bülent Aydemir'in Yerine Kim Atandı?

MHP ile gerginlik yaşayan Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in görevden alınması ve Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz'un istifasının ardından ilk açıklama geldi.

Habertürk'ten Flaş Açıklama: Bülent Aydemir'in Yerine Kim Atandı?

Habertürk'te Bülent Aydemir ve Kürşad Oğuz'un görevi bırakmasının ardından ilk açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in istifa ettiği ve yerine Show TV Ankara Temsilcisi Sibel Demirci'nin atandığı ifade edildi.

Kanaldan yapılan açıklamada, "Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in istifasıyla boşalan Ankara Temsilciliği görevine, mevcut görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, Show TV Ankara Temsilciliği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem atanmıştır.

Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilciliklerinin birleşmesiyle oluşan yeni yapıda Fevzi Çakır'da Ankara Temsilci Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz" denilidi.

KÜRŞAD OĞUZ AÇIKLAMASI

Oğuz'un istifasına ilişkin yapılan açıklamada ise, "Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Kürşad Oğuz bugün itibariyle istifa suretiyle Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra da başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" denildi.

Habertürk'ten yapılan açıklama şöyle:

Habertürk'ten Flaş Açıklama: Bülent Aydemir'in Yerine Kim Atandı? - Resim: 1