Abone Ol

Güllerin Savaşı'nda Cihan ölecek mi? Gülfem Gülru ile savaşmaktan vazgeçecek mi?

Güllerin Savaşı izleyenlerine yepyeni bir macera daha yaşatmaya geliyor. Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak?

Güllerin Savaşı'nda Cihan ölüyor mu?

Güllerin Savaşı dizisinde yeni maceralar yaşanmaya devam ediyor. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Güllerin Savaşı'nın bu hafta yayınlanan bölümünde büyük heyecan vardı. İşte Güllerin Savaşı 63. bölümden detaylar ve 64. yeni bölüm fragmanı..

Güllerin Savaşı'nda Cihan ölecek mi? Gülfem Gülru ile savaşmaktan vazgeçecek mi? - Resim: 1Canan Ergüder'in karanlık tarafı

Gülfem, Gülru ile olan savaşında pes mi edecek? Güllerin Savaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı, saat 20.00'de Kanal D'de!

Güllerin Savaşı dizisinde yine heyecan vardı. İzleyenlerini ekran başına kilitleyen dizi Güllerin Savaşı'nın bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Güllerin Savaşı 63. bölümden detaylar..

Güllerin Savaşı'nda Cihan ölecek mi? Gülfem Gülru ile savaşmaktan vazgeçecek mi? - Resim: 2Damla Sönmez: Eğer ben Gülru olsaydım...

Güllerin Savaşı dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölümle çıktı. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda neler yaşandı? İşte Güllerin Savaşı 63. son bölüm ve detaylar..

Güllerin Savaşı

63. Bölüm Özeti

Ömer, Mebrure'ye yapılanların peşine düşüyor!

Gülru öğrendiği gerçekle bıçak sırtında olduğundan habersiz, Gülfem’e saldırmaya hazırdır.

Güllerin Savaşı'nda Cihan ölecek mi? Gülfem Gülru ile savaşmaktan vazgeçecek mi? - Resim: 3Damla Sönmez ve Özgür Çevik aşk yaşıyor

Cihan’ı şüphelendirmeden sessiz ve emin adımlarla harekete geçmek için doğru zamanı bekler.Cihan’ın etkisiyle Gülru konusunda rahatlayan Gülfem ise, hiç beklemediği başka bir tehditle karşı karşıya kalmanın sıkıntısı içindedir. Gülru, Gülfem’le kedinin fareyle oynadığı gibi oynarken diğer yanda Gülru’dan aldığı destekle ayakta kalan Ömer, Mebrure’nin başına gelenleri aydınlatmak üzeredir. Ömer ve Gülru arasındaki duygusal yakınlaşma Gülru’nun duvarlarını adım adım yıkar. Öte yandan Gülru için, Gülfem’e hayatının en ağır darbesini vurma zamanı gelmiştir.

Güllerin Savaşı'nda Cihan ölecek mi? Gülfem Gülru ile savaşmaktan vazgeçecek mi? - Resim: 4Canan Ergüder: Garsonluk yapmak istemedim!