Abone Ol

Grup seks için site açan genç 5 milyon ziyaretçiyi topladı

İngiltere'de kız arkadaşını grup sekse ikna etmek için iddiaya giren çılgın adam internet sitesi kurdu ve 5 milyon ziyaretçiye ulaştı ! Grup seksin videosu nerede yayınlanacak ?

Grup seks için site açan genç 5 milyon ziyaretçiyi topladı

Kız arkadaşına grup seks teklif eden ve internet sitesi 5 milyon ziyaretçiye ulaştığında hedefine ulaşabileceği garantisi alan Richard, amacına ulaştı.
İngiltere'nin Cheshire kentinde yaşayan 30 yaşındaki Richard Green, 21 yaşındaki kız arkadaşı Katie Greenwood'a grup seks yapmayı teklif etmişti.
Bir zamanlar İngiltere 19 Yaş Altı Kriket Milli Takımı'nın oyuncusu olan Richard, önce ret cevabı almış ama daha sonra Katie fikrinin değiştirerek bir iddia öne sürmüştü.

5 milyon ziyaretçi istedi

Katie, Richard'a bir internet sitesi açmasını söylemiş ve sitenin ziyaretçi sayısının 5 milyona ulaşması durumunda kendisiyle grup seks yapacağına söz vermişti.
Bunun üzerine Richard, 'Please Make This Work' sitesini açarak, 16 milyondan fazla ziyartçiye ulaştı. Katie de sitede fotoğrafları yayınlanan kızlardan birinin kendilerine eşlik etmesini kabul etti.

Holly'yi tercih etti

Grup sekse ulaştığını duyuran Richard, Katie'nin Holly'yi tercih ettiğini ve 45 dakikalık bir birliktelik yaşadıklarını söyledi. Grup seksin 20 dakikalık videosu da yakında siteden yayınlanacak.
Site üzerinden kendisine birçok e-posta geldiğini ve insanların beraber grup seks yapmayı teklif ettiklerini de söyleyen Richard, tercih tamamen Katie'ye ait olduğu için bu tekliflerin hepsini reddetmiş.