Abone Ol

Göz6 evinden Survivor'a kimler gidiyor?

Göz6 yarışmasının birincileri Survivor 2017 adasına gidiyor.

Göz6 evinden Survivor'a kimler gidiyor?

Göz6'da 4 aydır süren müthiş mücadelenin ardından kızlar takımından şampiyon olan isim belli oldu. SMS oylamasında birinci olan Berna Keklikler kızlar takımının birincisi olup Survivor'a gitmeye hak kazandı. Göz6 erkekler takımının şampiyonu ve Survivor'ın son yarışmacısı ise SMS oylamasında birinci gelen Erdi Ünver oldu.

Göz6 evindeki son eleme dün akşam olmuş ve Ramazan Kalyoncu Survivor hayallerine veda etmişti. Ramazan'ın elendiği oylama ile finale kalan 4 isimde netleşmişt ve bu akşam saat 21.30'da başlayan oylama bu 4 kişi için yapıldı.

Kızlar evinden Ecem Karaağaç ve Berna Keklikler erkekler evinden ise Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu Survivor için yarıştı. SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan kişiler Survivor 2017 gönüllüler takımına girmeye hak kazandı.

Survivor gönüllüler ekibinin üyeleri daha önce Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Göz6 evi birincilerinin katılımı ile gönüllüler takımı tamamlanmış oldu. Şu anda Survivor 2017 gönüllüler takımında Gökhan Gözükan , Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Şadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir ve Volkan Çetinkaya yer alıyor.