Abone Ol

Gizem Özdilli bebeğim olmadı dedi, herkesi ağlattı

İşte Benim Stilim 2016 07 Ocak 2016 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünde Gizem Özdilli çocuk özlemini dile getirdi.

Gizem Özdilli bebeğim olmadı dedi, herkesi ağlattı

Aslı Zen, Gizem'in çocuk özlemi üzerine istersen benim çocuğumun teyzesi olabilirsin dedi. Hakan Akkaya ben anneme aşık bir çocuğum inşallah senin oğlunda sana aşık olan bir çocuk olur sen çünkü öyle bir kadınsın dedi. Gizem Özdilli ise genç annelere özendiğini ama çalışmaktan aile olmaya vakit bulamadığını, bunu dengelemek gerektiğini söyledi ve eksikliğini hissettiğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

Gizem daha sonra her şey iş ya da aile kurmak değil istekleri dengeli yapmak önemli olan diyerek genç meslektaşlarına tavsiyede bulundu. Hakan Akkaya, Gizem'i tanıdığını, Gizem'in sıkıntılı olduğunu ve bunun kıyafetine yansıdığını söyledi. Gizem'in anlattıkları yarışmacılarıda etkiledi. Pelin Suade gözyaşlarına boğulurken Hakan Akkaya, Gizem'in gözlüğünü çıkardı ve sen güçlü bir kadınsın dedi. Nil Karataş ise Gizem'e arkada anne dediğini söyleyince Hakan Akkaya sen ondan daha büyük duruyorsun diye espri yaptı. Gizem daha sonra gülen insanlar daha çok yaralıdır bir şeyleri bastırmaya çalışır diye ruh halini anlattı.

Nil Karataş da gözyaşlarına boğuldu ve yıllardır mücadale verdiklerini belkide bunun uğruna bir şeylerden eksik kalacaklarını söyledi. Hakan Akkaya ise sevdiğin işi yapıyorsun bunun için bir şeyleri biraz ertelemen gerekebilir dedi. Neslihan Yargıcı ise Gizem'e bu kadar üzülüyorsan seni hemen evlendirelim dedi.

Gizem Özdilli bebeğim olmadı dedi, herkesi ağlattı - Resim: 1Neslihan Önder Hakan Akkaya ile birbirine girdi

Gizem Özdilli bebeğim olmadı dedi, herkesi ağlattı - Resim: 2İşte Benim Stilim'de ünlüler halay çekti

Gizem Özdilli bebeğim olmadı dedi, herkesi ağlattı - Resim: 3İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk günden gerginlik

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor. YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder