Abone Ol

Neslihan Önder Hakan Akkaya ile birbirine girdi

İşte Benim Stilim 2016 07 Ocak 2016 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünde Esra Sönmezer Amerikalılar gibi giyindiğini söyleyince Hakan Akkaya en kötü giyinenler Amerikalılardır dedi.

Neslihan Önder Hakan Akkaya ile birbirine girdi

Daha sonra Hakan Akkaya, Yeşim Erçetin'in kendisine kötü baktığını farkedince Yeşim Amerikalı olduğunu için lafın kendisine dokunduğunu söyledi. Jüri daha sonra Esra Sönmezer'e yapıcı yorumlar yapınca Neslihan Önder buna itiraz etti. Neslihan Önder jüriye Esra'nın saçını nasıl beğendiklerini sorunca jüri ile Neslihan arasında gerginlik yaşandı.

Hakan Akkaya, Neslihan'ın eleştirileri karşısında gel jüri koltuğuna otur diye tepki gösterdi. Neslihan gördüklerini söylemesinin normal olduğunu söyleyince Hakan Akkaya sen arkadaşına yorum yapabilirsin ama jüriyi eleştiremezsin diye çıkıştı. Neslihan daha sonra kişisel olarak kimseye bir şey demediğini söyledi ve ayağa kalkıp esra'nın saçını tututp bu saç mı diye sorduktan sonra stüdyoyu terk etti. Hakan Akkaya ise bütün yarışmacıların eşit olduğunu ve çaba sarfedenleri gördüğünü söyleyerek konuya açıklık getirdi. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor. YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

Neslihan Önder Hakan Akkaya ile birbirine girdi - Resim: 1İşte Benim Stilim'de ünlüler halay çekti

Neslihan Önder Hakan Akkaya ile birbirine girdi - Resim: 2İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk günden gerginlik