Abone Ol

Gigi Hadid ve Bradley Cooper’ın aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü

Sosyal medya ve magazin dünyası bu sürpriz aşkı konuşuyor. Son olarak ünlü aktör Leonardo DiCaprio'yla görüntülenen model Gigi Hadid ve eski eşi Irina Shayk'tan boşanan Bradley Cooper'ın birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gigi Hadid ve Bradley Cooper’ın aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü

48 yaşındaki ABD’li ünlü aktör Bradley Cooper ile 28 yaşındaki süper model Gigi Hadid’in birden fazla kez birlikte görüntülenmesi magazin dünyasını harekete geçirdi.

 New York’ta iki kez birlikte görülen ikiliye yakın bir kaynak, çiftin birbirlerini tanımaktan keyif aldıklarını ancak şimdilik işleri ağırdan aldıklarını söyledi.

“Eğleniyorlar” diyen kaynak, “Gigi bağımsız, meşgul ve günleri çeşitli sorumluluklarla dolu, bu yüzden hemen ciddi bir şey olacağını sanmıyorum.” diye ekledi.

Ancak başka bir kaynak da, 3 yaşında bir çocuk annesi olan Hadid’in “bir süredir Cooper’a aşık olduğunu” ve bir kız çocuğu olan aktörle arkadaşlıktan fazlasını keşfetmeye açık olabileceğini ortaya koydu.

Kaynak, “Ortak yönleri var, bu yüzden işlerin ilerleyebilir. Şu an ağırdan alıyorlar ama ikisinin de çocukları, büyük kariyerleri, yoğun yaşamları var ve bu çevrelerde hayatın nasıl bir şey olduğunu anlıyorlar.” diye ekledi.

Kaynak, Hadid’in modellik, kendi moda çizgisi üzerinde çalışma ve kızı Khai’yi büyütmenin yanı sıra oyunculukla da ilgilendiğini ve bunun da kendisi ve Cooper için bir bağlantı noktası olabileceğini de belirtti.