Abone Ol

Gençlik dizisi Kolej Günlüğü hangi kanalda başlıyor?

Kolej Günlüğü adında yepyeni bir gençlik dizisi daha ekranlara geliyor.

Gençlik dizisi Kolej Günlüğü hangi kanalda başlıyor?

TNT’de herkesin ilgiyle izleyeceği yepyeni bir gençlik dizisi ekranlara geliyor. Başrollerini Şenay Gürler, Arif Pişkin, Özge Özçelik, Furkan Andıç ve Burak Deniz’in paylaştığı Kolej Günlüğü’nün yapımcılığını Tims Prodüksiyon’un sahibi Timur Savcı, yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor. Dizinin senarist ekibini; Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Volkan Yazıcı oluşturuyor.

TNT’nin gençlik dizisi “Kolej Günlüğü”nde her ne olursa olsun umutlarını kaybetmeyen ve hayata birlikte yelken açan üç arkadaş
Mert, Onur ve Elif’in hiyakesi anlatılıyor. Dizide, hayatları beklenmedik olaylar neticesinde kesişen üç gencin hayal ve sırlarla örülü maceraları işleniyor.

Hayalperest bir kişiliğe sahip olan Elif, hayallerini gerçekleştirmek için Yağmur Kolej’inin sınavına giriyor. Beyaz atlı prensi Mert’e sınav günü rastlıyor ve ilk kez aşkı tadıyor. Fakat çok geçmeden hayal kırıklığına uğruyor.

Umudu zırh edinmiş Elif’in kimi zaman yüreklerimize dokunacak kimi zaman tebessüm ettirecek ama her seferinde hayata daha da güzel bakmamızı sağlayacak hikayesini anlatan “Kolej Günlüğü” nü izlerken, kah hüzünlü kah keyifli bir yolculuğa çıkacaksınız.

“Kolej Günlüğü” her Salı saat 21.15’te TNT’de