Abone Ol

Gelin adayı Solmaz patladı: Şerefsiz, beni aldattığın yetmedi mi?

Evlenecekleri konuşulan ve aynı evde kalan ikiliden Kaan, Solmaz'ın evde olmadığı zamanı fırsat bilerek bütün eşyalarını alıp gitti. Sosyal medya hesabından evin boş görüntüsünü paylaşan Solmaz, "Onu rezil edeceğim." dedi.

Gelin adayı Solmaz patladı: Şerefsiz, beni aldattığın yetmedi mi?

İzdivaç programları ile ünlenen Kaan ve Solmaz çifti bir küs bir barışık yaşarken Kaan'dan inanılmaz bir hamle geldi.

İzdivaç programı ile üne kavuşan Solmaz yayınlandığı dönemde Kaan ile çalkantılı bir aşk hayatı yaşamıştı. program RTÜK tarafından yasaklandıktan sonra bile ikilinin yaşadıkları magazin basınında yer bulmaya devam etmişti.

Daha önceden Kaan'ı polise şikayet eden Solmaz sonra bir dönem Kaan ile ilişkisini düzeltmiş ve aynı evde yaşamaya başlamışlardı.

RTÜK tarafından yasaklanan izdivaç programında şöhreti yakalayan isimlerden Solmaz, birlikte yaşadığı Kaan isimli damat adayının oyununa geldi.

BÜTÜN EŞYALARI ALIP GİTTİ

Evlenecekleri konuşulan ve aynı evde kalan ikiliden Kaan, Solmaz'ın evde olmadığı zamanı fırsat bilerek bütün eşyalarını alıp gitti.

"SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRECEĞİM"

Sosyal medya hesabından evin boş görüntüsünü paylaşan Solmaz, "Onu rezil edeceğim. Kızlarla bana fotoğrafları geldi. Evimi görüyorsunuz bomboş. Her şeyimi alıp gitmiş. İnsan bu kadar yüzsüz olamaz. Ben ona kötülük yapmadım. Kaan'ın size gerçek yüzünü göstereceğim. Ben onu sürüm sürüm süründüreceğim" dedi.

FOTOĞRAFLARI GÖSTERDİ

Birlikte oldukları dönemde Kaan'ın kendisini aldattığını da belirten Solmaz, canlı yayını izleyen takipçilerine fotoğrafları gösterdi.

İŞTE O VİDEO