Abone Ol

Gay ilişki yaşadıktan sonra öldürdü!

 ADANA'da poşete konulmuş kesik başı ve cesedi foseptik çukurunda bulunan 44 yaşındaki Mehmet Şahin Salmaş'ı, eşcinsel ilişki yaşadıktan sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 44 yaşındaki Abdurrahman Yavuz'a, ömür boyu cezası istemiyle dava açıldı.

Gay ilişki yaşadıktan sonra öldürdü!

Şanlıurfa'da mobilyacılık yapan Mehmet Şahin Salmaş, iddiaya göre, internetteki gay sitesinden Adana'da yaşayan Abdurrahman Yavuz ile tanıştı. Salmaş, 24 Nisan 2013'de ailesine 'otomobil satın almak için Adana'ya gidiyorum' diyerek ayrıldı. Bir süre sonra Salmaş'tan haber alamayan Şanlıurfa'daki ailesi polise başvurdu. 

ÖZEL EKİP KURULDU
Mehmet Şahin Salmaş'ın bulunması için Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na bağlı polislerden özel bir ekip oluşturuldu. 11 ay sonra özel ekip, yaptığı teknik ve fiziki takip sonucunda Salmaş ile Yavuz'un gay sitesinde tanıştıklarını saptadı. Polis, Yavuz ile Salmaş'ın toplam 76 kez telefonla görüştüklerini belirledi. Bu gelişme üzerine polis, Abdurrahman Yavuz'un evine operasyon düzenledi.
Yavuz'un evinin bahçesindeki kanalizasyonun iş makinesi ile açılması üzerine bir poşetin içinde Salmaş'ın kesik başı ile kemik haline gelen cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Mehmet Şahin Salmaş'ın cesedini eşi Kadriye, belindeki kemerden teşhis etti. Otopsinin ardından Şanlıurfa'ya götürülen Salmaş, Viranşehir'de toprağa verildi. Abdurrahman Yavuz'un arkadaşı B.B.'ye "Ben bir adam öldürdüm ama ben öldürmesem o beni öldürecekti" dediği öne sürüldü. Suçlamaları kabul etmeyen Yavuz, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tarafından tutuklandı.
İDDİANAME TAMAMLANDI
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. İddianamede Mehmet Şahin Salmaş ile Abdurrahman Yavuz'un olaydan önce farklı tarihlerde 3 kez bir araya geldiği ve Salmaş'ın Gaziantep, Osmaniye, Adana ve Mersin'e malzeme alma bahanesiyle giderek internetten tanıştığı erkeklerle eşcinsel birliktelikler yaşadığı belirtildi. Abdurrahman Yavuz hakkında kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Yavuz önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak