Abone Ol

Gamze ve Vatan Şaşmaz'dan cesur pozlar!

FOTO GALERİ- Gamze Karaman ve Vatan Şaşmaz’dan Quality of Magazine için yürek hoplatan cesur pozlar..

Gamze ve Vatan Şaşmaz'dan cesur pozlar!

Gamze Karaman ve Vatan Şaşmaz'dan cesur pozlar!.. FOTO GALERİ-

Üç yıldır büyük ses getiren Quality Ödül Töreni bu yıl da bomba gibi geliyor. Dergimizin kurulduğu günden bu güne geleneksel hale gelen Quality Ödül Töreni ve Kutlama Gecesi muhteşem bir ikilinin doğuşuna da sahne oldu. İki yıldır profesyonel sunumları ile sahneyi dolduran Gamze Karaman ve Vatan Şaşmaz, bu yıl da yine bir arada. Gecemizin sunucuları muhteşem ikili Gamze ve Vatan ile yaptığımız moda tadındaki çekim de muhteşem oldu. Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifinin karşısına geçen ikili, birbirinden vamp ve cesur pozlar verdi.

Gamze Karaman
Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli, Dünya Güzellik Yarışmasında da Dünya 2. Güzeli Seçilen Gamze Karaman, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Mezunu. Modellik kariyerinden sonra oyunculuk ve sunuculuk yapan güzel yıldız, bu alanlarda da başarısını ispat etti.
Vatan Şaşmaz
İstanbul Üniversitesi'nde İşletme okuyan Vatan Şaşmaz, okul yıllarında mankenlik ile profesyonel kariyerine adım atmış. Sonrasında sunuculuk yapmaya başlayan Vatan Şaşmaz, son derece düzgün Türkçesi ve yeteneği ile zaman içinde aranılan isimlerden biri haline geldi. Bir dönem oyunculuk da yapan ünlü sunucunun  'Öteki Yüzüm Gri’ adlı bir de şiir kitabı bulunuyor.

Gamze Karaman ve Vatan Şaşmaz'dan cesur pozlar!.. FOTO GALERİ-