Abone Ol

FOX Haber'in mutlu günü: Kubilay Tümen ve eşi Emel Yeruşalmi Tümen dünya evine girdi

FOX Haber ailesini buluşturan düğün 5 Kasım gecesi Kalamış yat limanı içindeki Paysage'da gerçekleşti. Kubilay Tümen ve Emel Yeruşalmi çiftinin nikah şahitleri ise TWDC Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ve FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk oldu.

Kubilay Tümen ve Emel Yeruşalmi Tümen dünya evine girdi. Çiftin Kalamış Paysage'da gerçekleşen nikah töreni FOX Haber ailesini ve dostlarını bir araya getirdi.

Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Ediz Zeyrek'in kıydığı nikahta Kubilay Tümen ve Emel Yeruşalmi çiftinin nikah şahitliklerini ise The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Bülent Uzun, Dilek Yılmaz, Semra Yahşi ve Alper Caen yaptı.

Emel ve Kubilay Tümen çiftini en mutlu günlerinde aileleri ve yakın dostlarının yanısıra FOX Ana Haber Anchormani Selçuk Tepeli, FOX Haber ailesinden Murat Keskin, Enis Ersoy, Burak Birsen, Orkun Öz, Ogün Yıldız, Fersun Yelken, Önder Ayaşan, Ezgi Gözeger Özmemiş, Merve Yıldırım, Öznur Turalıoğlu, Nazlı Yerebasmaz, Medya, iletişim, iş dünyasından davetliler yalnız bırakmadılar.

Biz de Medyafaresi.com olarak, kurucumuz Kubilay Tümen ve eşi Emel Yeruşalmi Tümen'e ömür boyu mutluluklar, sağlık ve esenlikler diliyoruz.