Abone Ol

FOX Ana Haber'de Selçuk Tepeli'den AKP'li Mahir Ünal'a Efsane Yanıt: Utanç Verici..

FOX Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli, yedi yıl önce çıkan cep telefonunu çiftçiye çok gören Mahir Ünal’ı sert eleştirdi

FOX Ana Haber'de Selçuk Tepeli'den AKP'li Mahir Ünal'a Efsane Yanıt

Koronavirüs salgınının ardından zor durumda olan esnafın, çiftçinin ve besicinin derdi sorulan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 'büyük fotoğrafa bakarım' diyerek verdiği örnekle tepki çekmişti.

Ünal, “Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz” diyen çiftçiye "Cebindeki telefonu kaça aldın?" yanıtını verdiğini ifade etmişti.

FOX TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli, yedi sene önce çıkan cep telefonunu kendi çiftçisine çok gören Mahir Ünal’a çok sert tepki gösterdi.

Ünal’a canlı yayında yanıt veren Selçuk Tepeli, “Cebinde iPhone 6 telefon vardı” diye çiftçiyi eleştiren Ünal’a "Utanç verici bir durumda çıkıp diyorsun ki; ’24 taksitle şöyle bir telefon varmış. Biraz insaf ya" diyerek tepki gösterdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Tepeli şu ifadelere yer verdi:

Adamcağız 24 ay taksitle almış. Kimse sormuyor Sayın Ünal kendisi cebinde ne taşıyor? Yakınlarına kaç telefon getirtip, dağıttı ve hediye etti? Hadi onları da geçtim. Ya arkadaş sen bu ülkede uzaktan eğitim yapıyorsun değil mi EBA’da? Bu EBA’da internete ihtiyacın var mı? Var. Zorunlu mu? Zorunlu. Bu tür aygıtlar lazım mı lazım.

Sen E-Nabız, insanlar aşı olacak değil mi? Yaşlı insanlar bile indirecekler mi? İndirecekler. Bahsettiği telefona E-Nabız bile inmiyor. Eski o… İnmiyor ona. Sen bunu düşünmüyorsun devlet olarak. İktidar partisinin genel başkan yardımcısı olarak bunu düşünmüyorsun; utanç verici bir durumda çıkıp diyorsun ki; ’24 taksitle şöyle bir telefon varmış.

Biraz insaf ya… Bununla övünmesi gereken bir anda da övünülecek durum yok ya. Dünyada ülkeler var. Türkiye kadar potansiyeli yok. İnsan hakkı olarak bedava internet veriyorlar ömür boyu. Bizde ne? Hiçbir yatırım yapılmayan berbat bir internete dünyanın parasını alan bir sürü operatör var. Ondan sonra diyorsun ki internet paketi de almış.

Yahu işte anlaşılmayan şey bu. Kentlerde bulunan ve Mahir Bey gibi muhtemelen bir kök ekmiş ve oradan bir şey üretmiş olmayan özellikle de siyaset sahnesinde bir kök domates yetiştirmemiş bu ülke için bir şey üretmemiş… İnsanların cebinde olan telefondan daha iyisini mümkünse sen ondan daha iyi üret. Yerli milli olsun sat...