Abone Ol

FLAŞ! Demet Akalın'a dayak, Show'daki programı da bitirdi!

MEDYAFARESİ ÖZEL-- Önder Bekensir ile boşanma kararı alan Demet Akalın'ın kameralar önündeki evliliği bitti. Kanal da programı kaldırdı.

FLAŞ! Demet Akalın'a dayak, Show'daki programı da bitirdi!

Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Demet Akalın & Önder Bekesir ile Evlilik Hayatı" çiftin,  boşanma kararı alması sebebiyle sona erdi.
Yayınlandığı sekiz bölümden beri Türk Halkı'nın ilgiyle takip etti "Demet Akalın & Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı" programının son bölümü dün akşam yayınlandı. Aralarında çıkan tartışma sebebiyle boşanma kararı alan çift, programıda sona erdirdi. Tartışma sonrası Demet Akalın, "Biz artık kendimize ayrı hayatlar seçtik" diye açıklama yaparken, Önder Bekensir ise durumu yeniden gözden geçirmeye ve konuşmaya niyetli olduğunu belirtti.
Demet: "Evliliğimi kurtarmaya çalıştım"
Bir bayan ve Türk kadını olarak evliliğini kurtarmaya çalıştığını ifade eden Demet Akalın, "Bu defa dengeleri toparlayamadık. Son yaşananlar gerçekten sevimsiz olaylardı. Biz artık kendimize ayrı hayatlar seçtik. İnşallah bundan sonra her ikimiz için de hayırlısı olur. Herkese ve programın yapım ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Önder: "Demet, pireyi deve yapmasını seven biri"
Önder Bekensir'de yaşanılanların Demet Akalın tarafından büyütüldüğünü söyledi. Bekensir, "Karı koca arasında normal bir tartışma yaşandı. Söylenilen sözler evli bir çiftin söylememesi gereken sözlerdi. Bende tepki olarak elimdeki su şişesini otelde duvara fırlattım. Demet dışarı çıkmak istedi ama ben oturup konuşalım dedim. Bir evli çift bir yere birlikte gider. Yaşanılan sorun örf ve adetlerimizle ilgili. Küçük bir sorundu ama Demet, pireyi deve yapmasını seven biri olduğu için büyüdü. Bir konuşalım aramızda eğer anlaşamazsak zaten ne diyim, artık bunu tahlihsizlik olarak adlandıracağım" diye konuştu.

MEDYAFARESİ