Abone Ol

Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü silahtan şok detaylar ortaya çıktı

Filiz Aker'in sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü silahın özellikleri ortaya çıktı. Silah özel tasarımmış...

Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü silahtan şok detaylar ortaya çıktı

Beşiktaş'ta bulunan bir otelin odasında ölü bulunan Vatan Şaşmaz'ın vurulduğu silahın özellikleri ortaya çıktı. Smith Wesson marka olduğu bilinen Filiz Aker'in kullandığı silah özel tasarım ürünü. İşte Vatan Şaşmaz cinayetinde kullanılan silahın özellikleri...

Türkiye 27 Ağustos günü gelen acı haberle sarsıldı. Beşiktaş’ta bir otelin 1130 numaralı odasında cansız bedeni bulunan Vatan Şaşmaz hepimizi yasa boğdu. Filiz Aker tarafından sıtından vurulurak öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Filiz Aker’in kullandığı silahın Smith Wesson marka özel üretim bir tabanca olduğu ortaya çıktı.

Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü silahtan şok detaylar ortaya çıktı - Resim: 1

İşte o silahın özellikleri…

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’ı vurduğu ve ardından kendini vurduğu silahın Smith Wesson marka kadınlar için özel üretilmiş LadySmith modeli olduğu belirlendi. 9.65 mm çaplı mermi kullanılan silah kolay taşınabilirliği ile kadınların çantalarında rahat taşıması için üretilmiş. Kadınlar için özle olarak tasarlanmış Smith Wesson (toplu) LadySmith modeli güçlendirilmiş namluya sahip. Yaskın mesafede son derece etkili vuruş gücüne sahip silah Smith Wesson’un diğer modellerine göre daha küçük.