Abone Ol

FETÖ'nün Twitter yapılanmasına darbe!

Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, örgütün sosyal medya hesaplarının yöneticilerinden olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün Twitter yapılanmasına darbe!

FETÖ'nün sosyal medya ağına ağır darbe vuruldu. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün sosyal medya hesaplarının yöneticilerinden biri olduğu belirlenen H.Y'yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

ADRESE BASKIN

Sabah'ta yer alan habere göre; Başsavcılık yürütülen bir FETÖ soruşturması kapsamında '@Kacsaatolduson' ve '@dahibilal' gibi FETÖ propagandası yapan hesapları çalıştıran kişiyi tespit etti. Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri kimlik tespiti yapılan H.Y isimli şüphelinin adresine baskın yaptı. Gözaltına alınan şüpheli Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Evinde ise arama yapıldı. Dijital materyallere el konuldu.

FETÖ'DEN CEZAEVİNE GİRMİŞ ÇIKMIŞ

Şüpehlinin, FETÖ dershanesinde öğretmenlik yaptığı, ailesi ile Gaziantep'ta yaşadığı, daha önceden FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak bir süre cezaevinde kaldığı belirlendi. Şüphelinin el konulan cep telefonu da araştırmaya alındı.