Abone Ol

Ferman'dan Doktor Ali Vefa için şok karar! Mucize Doktor 9. yeni bölüm 2. fragmanı

Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde, hakkında soruşturma açılan Doktor Ali Vefa zor duruma düşüyor. Ferman ise Ali'ye acımıyor ve başka bir bölüme gönderildiğini açıklıyor.

Ferman'dan Doktor Ali Vefa için şok karar!

Ameliyat sırasında bir hastasını kaybeden Tanju'nun tepkisi ise herkesi şaşırtıyor. İşte savant otizm sendrumlu Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'un 9. yeni bölüm fragmanları ve yaşanacaklar.

Fox TV'nin reytingleri alt üst eden, The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor, 7 Kasım Perşembe akşamı 9. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder ve Reha Özcan'ın başrollerde oynadığı, şimdiden 43 ülkeye satılan Mucize Doktor'un yeni bölümünde Ferman, Ali'ye pataloji bölümüne gönderildiğini açıklıyor. Ali Vefa ise bu karara itiraz ederek 'Ben cerrah olmak istiyorum' diyor.

Mucize Doktor'da Ali Vefa, Tanju'nun planıyla bir tıp dergisine kapak konusu oluyor. Dergide otizmli doktorun hastanede çalışması ihmal olarak gösteriliyor. Bir hasta şikayeti de bu olaya eklenince bakanlık soruşturma açıyor. Ali ise hastanede kurul karşısına çıkarak savunma yapmak zorunda kalıyor.Peki Mucize Doktor'da Ali hastaneden ayrılacak mı? Bu sorunun yanıtı yeni bölümde belli olacak.

MUCİZE DOKTOR 9. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Mucize Doktor'un 9. bölüm 1. fragmanında, Doktor Ali, Tanju'nun planı sonrasında soruşturma geçiriyor. Bir hasta yakının şikayet ettiği Ali, tıp dergisinde de hedef gösterilince hastaneden atılma noktasına geliyor. Peki Ali'ye ne olacak? Hastaneden gidiyor mu?

MUCİZE DOKTOR 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir. Oysa tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır. Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju'nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır. Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.

MUCİZE DOKTOR GENEL KONUSU

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır.

Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar. Önyargılar kırılabilir mi? Hayaller gerçek olabilir mi?

Genç oyuncu Taner Ölmez'in başrolde yer aldığı Mucize Doktor'un kadrosunda; Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler de rol alıyor. Mucize Doktor dizisi dünyaca ünlü The Good Doctor dizisinden uyarlandı. Dizinin danışmanlığını ise Tohum Otizm Vakfı yaptı.