Abone Ol

Fenerbahçe’de kaçışlar başladı! Ali Koç’a ilk isyan Max Kruse’den

Fenerbahçe’de haziran 2018’de başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç için işler artık tamamen rayından çıktı. 2 yılı aşkın bir süredir kayda değer hiçbir başarı gösteremeyen Koç’a karşı taraftarlardan sonra futbolcular da isyan etmeye başladı.

Fenerbahçe’de kaçışlar başladı! Ali Koç’a ilk isyan Max Kruse’den

Başkan seçilmeden önce kulübün mali yapısına ilişkin pembe tablolar çizen Ali Koç, özellikle korona virüs dönemiyle birlikte işlerin kontrolünü tamamen kaybetti.

Gelir gider dengesini gözetmeyip popülist bir tavırla hareket eden Koç, ilk şoku ise Max Kruse’dan gelen haberle aldı.

PARALARA KESİK ATMAK İSTEDİLER

İmza parası ve bonuslarla beraber yılda 6 milyon euro kazanan Alman forvettin menajerini geçtiğimiz ay çağırarak bu parada indirim isteyen Koç ve ekibi, futbolcudan gelen olumsuz cevaba rağmen ısrarlı tavrını sürdürmüştü.

Fenerbahçe’de kaçışlar başladı! Ali Koç’a ilk isyan Max Kruse’den - Resim: 1Max Kruse Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı feshetti!

Son olarak “Eğer daha düşük bir ücrete oynayacak olsaydım, Avrupa’da bir takıma gider ya da Almanya’da kalırdım” çıkışı yapan oyuncu ise sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Ancak tüm bu olanlara rağmen Ali Koç cephesinin yürüttüğü psikolojik savaş ise devam ediyor.

Medyaradar’ın haberine göre Koç yönetimi, başta Ahmet Ercanlar gibi kendisine yakın kalemlerle hala Fenerbahçe’nin yeni sezona daha güçlü transferlerle gireceği mesajını taraftarlara yollamayı sürdürüyor.

Ercanlar’ın başını çektiği Koç’un medyadaki yapılanması, sosyal medya ve taraftar sayfaları üzerinden gerçekleşmesi mümkün olmayan transfer haberlerini pompalamaya devam ediyor.

Mevcut UEFA şartları göz önünde bulundurulduğunda ise Fenerbahçe’yi gelecek sezon başında şu ankinden çok daha zor bir durum bekliyor.

Takımda sezon sonuna kadar başka isimlerinden de indirim talepleri yüzünden isyan bayrağını çekmesine ve yeni ayrılık haberlerinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.