Abone Ol

Fatma Turgut yeni aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti: Anne ben aşık oldum!

Model grubunun solisti Fatma Turgut, özel hayatında yaşadığı son tatsız olaylardan sonra aşk orucunu bozdu. Ünlü şarkıcı, yeni aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti.

Ünlü şarkıcı yeni aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti

Geçtiğimiz kasım ayında Fatma Turgut’un, aynı grubun gitaristi Can Temiz’le ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. İkili, ilişkileri bittikten sonra Model grubuna zarar vermemek için arkadaş kalmışlardı.

Fatma Turgut, geçtiğimiz aylarda bir grup arkadaşıyla birlikte Beyoğlu’nda bir mekanda eğlenmiş, gecenin ilerleyen saatlerinde Can Temiz, eğlenceye yeni sevgilisiyle birlikte katılmıştı. Can Temiz’in yeni sevgilisi ile eski sevgilisi Fatma Turgut arasında gece boyunca gerginlik yaşanmıştı. Fatma Turgut, Can Temiz’in sevgilisine “Yeter ulan yeter”diye bağırdıktan sonra tekme tokat saldırmıştı.

Fatma Turgut, Cihangir'de tekme tokat kavga etti

Fatma Turgut yeni aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti: Anne ben aşık oldum! - Resim: 1

Özel hayatındaki tatsız olaylarla gündeme gelen Fatma Turgut, sonunda aşk orucunu bozdu. Bir süredir aşk hayatıyla gündeme gelmeyen ünlü rockçı, yeni aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti. Turgut, sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğrafı, “Anne ben aşık oldum!” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda eski sevgilisinin yeni sevgilisine saldıran Fatma Turgut’un bu paylaşımı, “Eski sevgiye misilleme mi?” şeklinde yorumlandı.

Fatma Turgut ilk kez transparan giydi

Demir Demirkan, bakın kiminle yakalandı?