Abone Ol

Fatih'i sallayan güzel! Erkeklerin nefesini kesti...

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ- Fox ekranlarında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde Fatih’te yaşayan Şahika karakterine hayat veren Pınar Dikici, giydiği kıyafetlerle dikkat çekiyor.

Fatih'i sallayan güzel! Erkeklerin nefesini kesti...

Pınar Dikici\'den cesur kıyafetler -FOTO GALERİ-

Küçükken kendisini bırakıp giden annesinden nefret eden, hayatın ondan esirgediği mutluluğu, kimin elinde olursa olsun, söke söke almaya kararlı olan Gülter hanımın asi ve deli dolu kızı Şahika, sokağa her çıktığında Fatih adeta sallanıyor, mahallenin erkekleri nefeslerini tutuyor.
Şahika karakterine ete kemiğe büründüren güzel oyuncu Pınar Dikici ise Şahika’nın gördüğü ilgiden bir hayli memnun. “Şahika bence çok özel bir karakter, çok güzel işlenmiş hikayesi var.  Detaylı yazılmış bir karakter o yüzden oynaması da rahat oluyor, çünkü neler yapabileceğini az çok kestirebiliyorum” diyen Pınar Dikici “Şu an için çok iyi şeyler yapıyormuş gibi durmuyor ama yine de seyirci bir şekilde sevdi, acıdı üzüldü. Başta kötü kadın, kötü tepkiler alırım diye düşünmüştüm ama aksine gayet olumlu tepkiler alıyorum. Aslında hiçbirimiz iyi ya da kötü değiliz. Şahika’da aslında öyle.. ama o bazı şeyleri daha çok göstererek yapıyor. Biraz daha sözünü esirgemeyen dobra birisi. Kötü yanlarını daha sık görüyoruz ama ilerleyen zamanlarda nedene böyle olduğunu da göreceğiz galiba” diyor.
Şahika’nın  kadınlığına çok güvendiğini ve dişiliğini kullanmaktan çekinmeyen bir kadın olduğunu söyleyen Pınar Dikici, “bunu bir sahnede de gördük. Neriman’a, asla makyajsız, savaş boyalarını sürmeden sokağa çıkmayacaksın diyordu. Kadınlığını ve dişiliğini çok kullanan bir karakter olduğu için giyimini de ona göre ayarlıyor. Saçına, makyajına çok özen gösteriyor. Onu bugüne kadar hayatta tutan tek şey görüntüsü olmuş ve bu onun en büyük silahı” şeklinde konuşuyor.
“Biz Şahika’yla birbirimize çok uzak iki insanız o yüzden onun yaptığı hiç bir şeyi ben yapamazdım” diyen güzel oyuncu “ben kıyafet seçimlerimde fiziksel olarak rahat olmaya özen gösteriyorum, ergonomisi yüksek kıyafetler ile spor ya da salaş giyinmeyi tercih ediyorum. Ama yeri geldiğinde benim de kadınlığımı kullanmam gereken yerlerde Şahika gibi giyindiğim olmuştur mutlaka” diyor.
Şahika’nın giydiği kıyafetlerle sadece Fatih’te değil, İstanbul’da dolaşılabilecek en fazla birkaç semtin bulunduğunu sözlerine ekleyen Pınar Dikici “ne yazık ki halkımız dekolte giyim tarzını ve mini eteği cinsellikle özdeşleştiriyor. O yüzden bir kadının bırakın bu tarz kıyafetlerle dolaşmasını, hatlarını biraz belli eden bir kıyafetle bile sokakta yürümesi çok zor” diyor.