Abone Ol

Fatih Portakal'dan Mehmet Barlas Yorumu: Korku Bacayı Fena Sarmış

Gazeteci Fatih Portakal, Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın "Aklı başında, vatanını seven herkesin 2023 seçimlerine hazır olması gerekiyor." sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Fatih Portakal'dan Mehmet Barlas Yorumu: Korku Bacayı Fena Sarmış

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, 15 Aralık 2021 Çarşamba günü yazdığı "2023 seçimi Türkiye için ölüm kalım meselesi" sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu.

Barlas yazısında, "Erdoğan çekilmiş ve yerine Kılıçdaroğlu veya Abdullah Gül yahut Ali Babacan geçmiş... Türkiye'nin halini düşünebiliyor musunuz? İşte bu gerçekleri hiç unutmayalım. 2023 seçimi Türkiye için ölüm kalım meselesi olacaktır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na sonuna kadar verdiği destek de işte bu ölüm kalım meselesi yüzündendir. Aklı başında, vatanını seven herkesin 2023 seçimlerine hazır olması gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci Fatih Portakal, Barlas'ın söz konusu ifadeleri hakkında bir paylaşımda bulundu. Portakal, "Abarttın olayı. Alt tarafı bir seçim. İkbal endişeniz var ise o ayrı mesele. Korku bacayı fena sarmış." ifadelerine yer verdi.Fatih Portakal'dan Mehmet Barlas Yorumu: Korku Bacayı Fena Sarmış - Resim: 1