Abone Ol

Fatih Portakal’dan FOX önce gazete olsun diyen Erdoğan’a flaş yanıt

Gazetecilerin sorularını yanıtlarken, FOX TV muhabirinin, "Libya'da birkaç tane şehit var' ifadeniz tartışıldı" ifadesi üzerine sinirlenen Erdoğan'ın , "FOX, önce gazete olsun, medya olsun, yalan haber üretmeyi bırakın" sözlerine Fatih Portakal'dan FOX Ana Haber'de yanıt geldi.

FOX önce gazete olsun diyen Erdoğan’a flaş yanıt

Zeynep Güçlücan / Medyafaresi.com özel haber

11 SANİYE NE DÜŞÜNDÜNÜZ?

Ana Haber Bülteninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap veren Portakal, "Bizler gazeteciyiz soru sorduk her gazetecinin yaptığı gibi. Ama siz 11 saniye ne düşündünüz bu soruya cevap için. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Biz yalan haber yapmadık, yapmıyoruz. Bizi mahkemeye verin diyoruz, vermiyorsunuz" dedi.

Fatih Portakal’dan FOX önce gazete olsun diyen Erdoğan’a flaş yanıt - Resim: 1Erdoğan soru sorulmasına sinirlendi: FOX önce gazete olsun!

 "FOX ÖNCE GAZETE OLSUN" SÖZÜNE YANIT

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "FOX, önce gazete olsun" sözlerine de değinen Portakal, " Gazetemiz yok ama neden olmasın o da çok etkili olur. Genel Müdürümüz düşünürse neden olmasın. İleride olur belki. 7/24 bizi izlemek zorunda kalabilirsiniz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. FOX TV muhabirinin, "Libya'da birkaç tane şehit var' ifadeniz tartışıldı" ifadesini üzerine sinirlenen Erdoğan, "FOX, önce gazete olsun, medya olsun, yalan haber üretmeyi bırakın" demişti.

İşte Fatih Portakal'ın o sözleri: