Abone Ol

Fatih Altaylı'dan ekranda iki TİP'li gördüm diyen AKP'li Dağ'a kapak gibi yanıt: Enflasyonu mu...

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ı konuk ettiği programı "Yayında meğer moderatör yokmuş, iki TİP’li muhabbet ediyormuş" ifadeleriyle hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a "Bu zatı muhterem bilmez ama gazeteci diye bir şey vardır. Ben de gazeteciyim. Soru sorarım. Televizyon programlarında konuklarımın yaptığı ya da yapması gerektiği halde yapmadığı şeyler hakkında kendisinden bilgi almaya çalışırım" diye yanıt verdi.

Fatih Altaylı'dan ekranda iki TİP'li gördüm diyen AKP'li Dağ'a kapak gibi yanıt: Enflasyonu mu...

Programda Erkan Baş'ı ve partisini tanımaya çalıştığını kaydeden Altaylı, ""Deprem sonrası kurtarma çalışmalarında niye geç kaldınız" mı diyecektim, "Milyonlarca Suriyeli mülteciyi niye kabul ettiniz mi!" diye soracaktım, "Hangi akla hizmetle aldığınız ekonomik kararlarla ile 2 yıl içinde enflasyonu nasıl uçurdunuz, kurları nasıl 2 katına çıkardınız" merakımı gidermelerini mi isteyecektim!" dedi.

Yazının tamamı için tıklayın...

NE OLMUŞTU?

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, HaberTürk TV'de Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yayınla ilgili olarak, "Bir moderatör ve bir TİP’li var zannediyorduk. Meğer moderatör yokmuş" yorumunda bulundu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, HaberTürk TV'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katıldı. Erkan Baş'ın konuk olduğu yayına ilişkin olarak Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Hamza Dağ, şu ifadeleri kullandı: 

"Habertürk’te Teke Tek programını izlerken yayında bir moderatör ve bir TİP’li var zannediyorduk. Meğer moderatör yokmuş, iki TİP’li muhabbet ediyormuş."