Abone Ol

Fatih Altaylı Demirören'in Peşini Bırakmıyor: Parasını Katlayacak Diye...

Fatih Altaylı, son yazısında Kemer Country'deki yeşil alanların imara açılması sonrası başlayan çalışmalara ateş püskürdü ve sözleriyle resmen Demirören'i haşladı.

Fatih Altaylı Demirören'in Peşini Bırakmıyor: Parasını Katlayacak Diye...

Gazeteci Fatih Altaylı, Göktürk’te Demirören Grubu’na ait Kemer Country’deki alanların imara açılmasına sert tepkisini son yazısında da sürdürdü.

Yeşil alanlarının imara açılmasını karşı çıkan Kemerköy Sitesi sakinleri ile polis arasında arbede yaşanmıştı. Konuyu köşesine taşıyan Fatih Altaylı, “Göktürk’te olan biten aslında bir siyasetin, bir dönemin özetidir. Yandaşların niye yandaş olduğunun belgesidir. Fikir yoldaşlığına hiçbir şey diyemem. Ama bu yandaşlığın fikirle alakası yoktur. Bunun adına ne dendiğini siz daha iyi bilirsiniz” demişti.

Fatih Altaylı, “Memleketin özeti olarak Göktürk” başlıklı son yazısında, “Demirören’e orman içine yaptığı villalar yetmediği için, yeşil alanlara da daldı. Dünyada golf sahalarını talan eden ilk Golf Federasyonu Başkanı olarak da tarihe geçti. Yakışır.

Demirören 10 milyon dolarını iktidar desteği ile 1 milyar dolara çevirecek diye yaratılan rantı korumak, devletin ve milletin polisine kalmıştı. Polis kardeşlerimizin kendilerine yaptırılan bu pis işten utanç duydukları yüzlerinden belliydi. Yollar kesildiği için kimi evine giremedi, kimi işine gidemedi. Önemli olan iktidar destekçisi bir medyanın gelirlerini korumaktı” diye yazdı.

Fatih Altaylı’nın ‘Memleketin özeti olarak Göktürk’ başlıklı yazısı şöyle