Abone Ol

"Evlenmek amaçlı bir bayan eş aranıyor!!!" Bu adamın acilen BBG evine katılması lazım!!!

Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Okçular Köyü'nde oturan ve henüz kendisiyle evlenecek kadını bulamayan 37 yaşındaki Hakan Güden, göğsüne "Evlenmek amaçlı bir bayan eş aranıyor" yazısı astı...

"Evlenmek amaçlı bir bayan eş aranıyor!!!" Bu adamın acilen BBG evine...

Güden, cadde ve sokaklarda gezerek eş ararken 'sözlü evlilik' teklifinin riskli olduğu öne sürerek, "Bayanlardan sert tepki alma yerine bu yöntemi denemeye karar verdim. İnşallah eşim bulurum" dedi.

Çiftçilik yaparak geçimin sağlayan 37 yaşındaki Hakan Güden, oturduğu Vize'ye bağlı Okçular Köyü'nde hayat arkadaşını bulamayınca ilginç yöntemle kendisine eş aramaya başladı. Kırklareli'nin Vize İlçesi'nde uyguladığı yöntemle bugüne kadar başarılı olamadığını belirten Hakan Güden, şöyle dedi:

"Vize'de bu yöntemle kendime eş aradım ancak bulamadım ve Çerkezköy'e gelerek kendime eş aramaya başladım. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında Çerkezköy cadde ve sokaklarında göğsümdeki evlilik teklifi yazısıyla dolaşıyorum. Görenler beni deli sanıyor ama ben gerçekten deli değilim. Sadece yaşım ilerledi ve evlenecek birisin hala bulamadım. Eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel bir konuşmasında 'İnsanlarla iletişim kurmanın iki yolu vardır. Biri sözlü diğeri yazılı' demişti. O günden beri bu sözler aklımda kaldı. Bayanlarla sözlü iletişim kurmak riskli olduğu için, yazılı iletişim kurmayı uygun buldum ve göğsüme 'Evlenmek amaçlı bir bayan eş aranıyor' yazısı astım."

Hakan Güden'in bu ilginç teklifi ile karşılaşan kadınlar şaşkın bakışlarla yollarına devam ederken, çevredekiler Güden'i alkışlarıyla destekledi.

Hürriyet