Abone Ol

Eve Dönüş 19. bölümde neler olacak? 19. bölüm fragmanı izle

Atv'de Cuma akşamları ekrana gelen Eve Dönüş dizisi bu hafta yayınlanacak olan yeni bölüm için heyecan dorukta. Dizi severler Eve Dönüş 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu dizi Eve Dönüş, yeni bölümünde, Leyla hapse düşüyor!

Eve Dönüş'te Leyla hapse düşüyor!

ATV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Eve Dönüş dizisinin yayın günü değişti. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle yayın günü değişen Eve Dönüş dizisi artık Cuma akşamları yayınlanacak. Merakla beklenen Eve Dönüş 19. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştığı Tardu Flordun ve İpek Erdem gibi sevilen oyuncuların rol aldığı Eve Dönüş dizisi yeni bölümü ile 19 Şubat 2016 Cuma akşamı ekrana gelecek.

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kızının velayetini almak isteyen Leyla (Pınar), Elif'in babasıyla kalmak istemesiyle yıkılır. Leyla'nın artık daha fazla dayanacak gücü kalmaz, Yusuf'a, Pınar olduğunu söyler. Yusuf şok olur, Leyla'yı terk edip annesinin yanına gider. Kızından asla vazgeçmeyen Leyla, bu defa Elif'i kaçırır. Canan'ın babasına zarar vermesinden korkan Elif, Leyla'yı yarı yolda bırakır. Bir kere daha Elif'i kaybetmeye dayanamayan Leyla'ya yaşamak güç gelir. Mahkeme'nin tayin ettiği bilirkişiler Elif'i gözlemlemek üzere konağa gelirler. Canan'ın tehditleriyle evdeki çalışanlar Elif'in evde mutlu olduğunu söyler. Bilirkişinin raporunda mahkemenin seyrini değiştirebilecek Meryem'in ifadesi eksiktir. Leyla ve Yusuf Meryem'in desteğiyle davayı alacaklarına dair ümitlenirler...

Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Canan, Meryem'i tarafına çekmek için onlardan hızlı davranır. Yaptırdığı test sonuçlarından Canan'ın kendisini ilaç vererek zehirlediğini öğrenen Kürşat, Canan'ı terk eder. Leyla ise, Elif'in geleceği için Canan'dan sonsuza dek kurtulmaya karar verir.