Abone Ol

Esra Erol'da şoke eden olay! Kayınpederden damada mide bulandıran istek!

Esra Erol "Yaklaşık 2 ay önce eşimin ailesi yuvamı dağıttı" iddiasıyla programına başvuran Fatih Bey'i ağırladı. 5 yıllık bir evliliğin çıkmaza girdiğinden bahseden Esra Erol ortada çocuk da olduğunu sözlerine ekledi. Fatih Bey'in yaptığı "Kayınpederim '500 bin lira verirsen karını veririm' dedi!" açıklaması Esra Erol'da izleyicilerini şaşırttı.

Esra Erol'da şoke eden olay! Kayınpederden damada mide bulandıran istek!

"Fatih Bey 500 bin TL'nin borç olarak istenmediğini vurguladı:



"Bundan 2 ay evvel onlar bize misafir geldiler. Faruk 'Ben sana kardeşimi çalıştırma demedim mi?' diyerek bıçak çekti. 'Çalıştıramazsın!' diyor. Eşim ağlamaya başladı. O para meselesini bilmiyor. Kıyamet koptu. Babam içeri girerek olaya müdahil oldu. Benim çocuğum ağlıyor. Bunlar 1 saat sonra karakola gidiyorlar. Sanki ben bıçak çekmişim gibi şikayetçi oluyorlar. Planları kızı benden almak. Sonra biz eşimle anlaştık. Babası girdi içeri "Seni evlatlıktan redderim ya onu seçeceksin, ya bizi seçeceksin.' dedi. Ailesi devamlı baskı yapıyor."

"BİR ÇETE KURDULAR, MERKEZİNE DE DAMATLARINI ALDILAR!"

Adeta bir çete kurduklarını ve çetenin merkezine de kendisini aldıklarını belirten Fatih Bey hedef tahtası olduğunu vurguladı.

 
Fatih Bey'in eşi Kadriye Hanım açıklamalar üzerine ağlayarak canlı yayına bağlandı:

"Sinirlerim gerildi. Eşimin orada konuşması ve kendini haklı çıkarmaya çalışması beni üzdü. Bizi bu noktaya getiren kendisi oldu. O, bıçağı çeken eşimdi benim. Kendi aileme iftira atıyor. Ben nasıl devam ettirebilirim bu birlikteliği? Eşim ile aramda sıkıntı vardı. Aileme söylemedim. Kendi aramızda geçiniyorduk. Eşim bana değer vermiyordu. 'Hayvanlara bakıyorduk, beraber yapıyorduk' diyor ya, hayır sadece ben yapıyordum. Ben bundan sonra seninle muhattap olmak istemiyorum. Aşağı yukarı 3 senedir hayvanlarla kendim uğraşıyorum. Kendi ailesinin de sıkıntıları var. Çocuğum da var bir yandan."

500 BİN TL İDDİALARINI YALANLADI!

Kadriye Hanım'ın evliliği süresince eşi ve ailesiyle yaşadığı ortaya çıktı. Fatih Bey, "Gelsin, benim yuvam yıkılmasın. Ona daire alacağım" ifadesini kullandı.

Kadriye Hanım ise ailesine sırt çeviremeyeceğini vurgulayıp 500 bin TL iddialarını yalanladı.