Abone Ol

Eski dostların Bu Tarz Benim küslüğü bitti

Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş'ın araları, uzun zamandır limoniydi, konuşmuyorlardı. 2 eski dost aralarındaki buzları eritip, yeniden barışmışlar.

Eski dostların Bu Tarz Benim küslüğü bitti

Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'ın köşesine taşıdığı haberinde Akyıldız: "Duydum ki Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş'ın Nişantaşı'ndaki atölyesine çat kapı gitmiş, eski dostlar sorunları çözüp barışmış. Sabaha kadar sohbet etmişler, bir yandan da köfteleri, pideleri götürmüşler" diyerek duyurdu.

Cemil İpekçi öfkesini Nurella'dan çıkardı

KÜSLÜĞÜN SEBEBİ NEYDİ?

Nur Yerlitaş'ın "Bu Tarz Benim" yarışmasında jüri olması, sonrasında programın yayına başladığı kanal olan Show Tv'den Tv8'e transfer olmasının ardından, Show Tv'nin Bülent Ersoy'lu, Cemil İpekçi'li, Ebru Akel'li, Umut Eker'li, Sibel Arna'lı, Chloe Ortaç'lı "Bu Tarz Benim"i hazırlaması; Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un aralarını açmıştı.

Diva, jüri koltuğuna oturduğu ve ilk "Bu Tarz Benim"in adeta "taklit" edildiği yarışmada, her zamanki tarzını konuşturarak taht'a oturmuş ama ne var ki jüri masasının önüne aynen Nur Yerlitaş gibi dizdirdiği aksesuarlarıyla da Nur Yerlitaş'ı akıllara getirmişti.

Bülent Ersoy'lu "Bu Tarz Benim"in yayın hayatı uzun sürmedi, önceleri 2 programın reytingleri çarpıştırıldı, bir hafta Bülent Ersoy'lu yarışma öne geçti, başka bir hafta Nur Yerlitaş'lı yarışma ama; kısa bir süre sonra Bülent Ersoy'lu "Bu Tarz Benim" yayından kalktı! İşte ne olduysa o dönemde oldu, Ersoy ve Yerlitaş'ın aralarında "laf götürüp getirenler" 2 dostun arasını açmaya neden oldular.

Show TV havlu mu attı? Bu Tarz Benim kaldırılıyor

TV8'de Bu Tarz Benim'in adı değişti! Show TV'ye sert tepki