Abone Ol

Erol Köse özür diledi, Seda Sayan affetti!

Erol Köse ile Seda Sayan birbirleri için ağır sözler söylemişti. Twitter'da başlayan ve çantalı kavgaya uzanan savaş sona erdi.

Erol Köse özür diledi, Seda Sayan affetti!

Seda Sayan’ın eski fotoğraflarını twitterdan yayınlayan ve sanatçıyla mahkemelik olan Erol Köse sürpriz bir atak yaptı.

Ünlü yapımcı önce twitter’da özür mesajları yazdı, ardından Beyaz TV’deki Beyaz Manşet programına canlı yayında telefonla bağlandı... Seda Sayan ve oğlu Oğulcan’dan tekrar özür diledi.

Seda Sayan ise bu gelişmeye kayıtsız kalmadı. bugün Yaptığı açıklamayla Erol Köse’nin özür dilemesinden memnuniyetini dile getirdi..

İŞTE O AÇIKLAMA

Hayat boyunca sahip olabileceğimiz en büyük hazinemiz onurumuzdur.

Ben de yıllardır her sabah canlı yayınlarla beni bugünlere taşıyan Türk Halkına seslenirken bana açılan kucakların ve gösterilen sevginin sahip olduğum değerlerle paralel olduğunun bilincini hep taşıdım.

Bizler, show dünyasının içinde işlerimizi yaparken hiç unutmamalıyız ki emeklerimizin karşılığını gönüllerde kurduğumuz tahtlarla her zaman Türk Halkından alırız ama en büyük cezayı da yine Türk Halkı verir.

Erol KÖSEye hatalarını kabul edip kamuoyu huzurunda benden ve oğlumdan özür dileyecek kadar yüce gönüllülük göstermesi nedeniyle teşekkür ediyorum ve takdiri tabii ki kamuoyuna bırakıyorum.

Siz basın mensubu arkadaşlarıma da göstereceğiniz hassasiyet için şimdeden teşekkür ederken sözlerimi çok sevdiğim şu cümleyle bitirmek istiyorum:

Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere.

SEDA SAYAN EROL KÖSE'YE FENA DALDI! İŞTE O ŞOK SÖZLER... VİDEO

İŞTE EROL KÖSE'NİN DAYAK YEDİĞİ O ANLAR! VİDEO