Abone Ol

Erol Köse Gülşen'i "Eşimden boşandım" diye nasıl kandırdı? VİDEO

Gülşen ile ilişkisinden sonra "Biz hiç boşanmadık eşime dönüyorum" diyen Erol Köse'nin iki yıl önce Ajlan Köse'den boşandığı ortaya çıktı. İşte Fox TV'den Salih keçeci'nin ortaya çıkardığı belgeleri!!!

Erol Köse Gülşen'i "Eşimden boşandım" diye nasıl kandırdı? VİDEO

Gülşen ile bir süre aşk yaşadıktan sonra "eşime dönüyorum" diyerek ayrılan yapımcı Erol Köse'nin iki yıl önce Ajlan Köse'den boşandığı ortaya çıktı.

Star TV'de Bülent Ersoy'un sunduğu 'Yıldızların Altında' programına konuk olan pop şarkıcısı Gülşen, eski sevgilisi Erol Köse'den ayrılmasından söz ederken, 'Onun evli olduğunu bilmiyordum' açıklaması yaptı. Bu sözlere kızan Erol Köse, 'Benim evli olduğumu 70 milyon biliyordu' diye cevap verdi. Oysa Erol Köse ile eşi Ajlan Köse'nin 16 Aralık 2005 tarihinde Sultanbeyli Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararıyla boşandığı ortaya çıktı. Ajlan Köse'nin açtığı dava sonunda mahkeme çiftin evliliğini 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle bitirirken, o tarihte 13 yaşında olan çocukları Dijan Nazlan Köse'nin velayetini ise anneye verdi. Erol Köse, dün Gülşen'in sözleri konusunda ne düşündüğü sorusu üzerine 'Bu polemiklerden sıkıldım. Bu tür olaylarla artık gündeme gelmek istemiyorum' diye konuştu. Köse, 'Eşinizle yeniden evlendiniz mi' sorusuna ise sessiz kaldı.