Abone Ol

Erdoğan’ı kandırmaya devam ediyorlar!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, KESK Genel Başkanı Lami Özgen ve Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca’yı kabul etti.

Erdoğan’ı kandırmaya devam ediyorlar!

Ziyarette konuşan Demirtaş şunları söyledi: “Ben şuna inanmak istiyorum, birileri halen Sayın Cumhurbaşkanı’nı veya Sayın Başbakanı aldatmaya, kandırmaya devam ediyor. Çünkü bir darbe belasından kurtulmuş bir ülkenin yönetiminin yapacağı işler değil bu işler. Bütün toplumu neredeyse adeta darbe gerçekleşmişçesine karşısına almak, devlet yönetiminden, kamu yönetiminden darbeye bulaşmamış toplumun muhalif kesimlerini hatta muhalif olmayan AKP’ye yakın olan kesimlerini bile tasfiye edecek bir operasyon sürecini yürütmek, akıllıca bir iş değil.

Birileri Sayın Cumhurbaşkanı’nı kandırmaya devam ediyor, görünen o. Biz kendilerini dostça bir muhalefet partisi olarak uyarıyoruz. Bu yol, bu yöntem iyi bir yol, yöntem değil. Eğer devletten bütün kesimleri tasfiye edecek adeta darbecilerin ekmeğine yağ sürecek bir öfkeyi yaratmaya devam ederlerse inanın ki, darbeyi gerçekleştirmeye çalışanlar zaten amacına ulaşmış olacaktır.

hürriyet