Abone Ol

Erdoğan Salonun Yetersizliğine Sitem Etti: Ah Başkan Ah...

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında salonun yeterli olmadığı hususunda tepki göstererek, "Geliyoruz burada toplantı yapıyoruz, olmaz. Ah Başkan ah..." şeklindeki sitem dolu sözleri de mikrofona yansıdı.

Erdoğan Salonun Yetersizliğine Sitem Etti: Ah Başkan Ah...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da AK Parti İl Dayanışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantının gerçekleştirildiği salonla ilgili tepki gösteren Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Giresun İl Başkanı'nı yanına çağırarak, "Bu salon neden küçük?" diye sordu. Erdoğan açıklamasında da ayrıca "3500 kişilik salonun bittiği yerde toplantı burada yapılmaz. Geliyoruz burada toplantı yapıyoruz, olmaz. Başka eksikler de giderilirdi gümbür gümbür o salonda toplantıyı yapmamız gerekirdi." ifadelerini kullandı. Parti üyelerinin tezahuratları sonrası Erdoğan'ın "Ah Başkan Ah..." şeklindeki sitem dolu sözleri de mikrofona yansıdı.

"BİZİ BÖYLE YERLERE SIKIŞTIRMAYA KALKMAYIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şu şekilde:

"3500 kişilik salonun bittiği yerde toplantı burada yapılmaz. Geliyoruz burada toplantı yapıyoruz, olmaz. Başka eksikler de giderilirdi gümbür gümbür o salonda toplantıyı yapmamız gerekirdi. Kongreye geldik, basit bir düğün salonunda yaptık. Artık AK Parti'yi lütfen bizi böyle yerlere sıkıştırmaya kalkmayın.

"İŞİN HAKKINI VERMEMİZ GEREKİYOR"

Bugün bizi bağrına basan Giresunlulara şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bunun rövanşını yeni salonda, şöyle yaz başlarında, büyük salonumuzda yapmamız lazım. İşin hakkını vermemiz gerekiyor. "

"AH BAŞKAN AH..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sık sık parti üyelerinin tezahuratlarıyla kesilirken, Erdoğan'ın İl Başkanı'na yönelik "Ah Başkan ah..." şeklindeki sitemi de mikrofonlara yansıdı.