Abone Ol

Erdoğan'dan taksicilere: Bu Twitter'a filan hepsine karşıyım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısının yaşandığı yere karanfil bıraktı, havalimanı taksi durağını ziyaret etti. Taksiciler fırsatçılık yaptıkları haberlerinden şikayet edince Erdoğan bakın ne dedi?

Erdoğan'dan taksicilere: Bu Twitter'a filan karşıyım..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’e ziyareti öncesinde terör saldırılarının meydana geldiği 3 ayrı noktada incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Atatürk Havalimanı’nın taksi durağını ziyaret etti.

Erdoğan'dan taksicilere: Bu Twitter'a filan hepsine karşıyım.. - Resim: 1Taksicilerin patlama sonrası fırsatçılık yapmasına büyük tepki

Burada patlamada hayatını kaybeden taksiciler için başsağlığı dileklerini ileten Erdoğan, olayda yaralanan bir taksiciyle de sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taksicilerin olayın ardından sosyal medyada yer alan ‘fahiş fiyat’ iddialarına yönelik dert yanmaları üzerine “Sosyal medya böyle çılgın bir şey. Ben sosyal medyaya karşıyım” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, bir taksicinin sosyal medyada, saldırının ardından taksicilerin yaralılardan ve yolculardan çok fazla para aldığına dair iddiaları hatırlatması üzerine, "Biliyorsunuz ben bu sosyal medyaya karşıyım. Bundan dolayı da bana çok saldırı da oldu. Ben bu Twitter'a filan hepsine karşıyım ve bunları paylaşmıyorum. Kendim de kullanmıyorum. Benim adıma kullananlar var, o ayrı mesele. O ahlaksızlığı yapanların ahlaksızlığı kendi üzerinedir. Bunları hiç takmayın" ifadesini kullandı.

Erdoğan daha sonra buradan ayrıldı.

Erdoğan'dan taksicilere: Bu Twitter'a filan hepsine karşıyım.. - Resim: 2

iha