Abone Ol

Erdoğan AKP Kongresinde: Kar Mikropları Öldürür

AKP'nin Ankara'daki 7. Büyük Kongresi için hiçbir sosyal mesafe ve tedbir önlemi alınmadığı ortaya çıktı. Salonun dışındaki lebaleb kalabalık manzaraları sağlıkçıları ve vatandaşları isyan ettirdi.

Erdoğan AKP Kongresinde: Kar Mikropları Öldürür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongre salonu dışında toplanan ve kar yağışı altında iç içe bekleyen kalabalığı selamladı. "Kar mikropları öldürür" demeyi ihmal etmeyen Erdoğan, çeşitli illerden gelen partilileri selamladı.

Salgın koşullarına karşın partililerin salonu tamamen doldurduğu, salon dışında da büyük bir kalabalığın toplandığı görülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salon dışındaki partililere seslendi.

"Kar yağışının tüm mikropları temizlediği anlamlı buluşmada hepinizi selamlıyorum. 7. Olağan Büyük Kongremizi yapacağız. Kurulduğumuzdan bu yana, üye kayıtlarını istediğimde, üye sayımız 13 milyon 500 bine ulaştı. Dünyada böyle bir siyasi parti yok."

"7. Olağan Büyük Kongremizi yapacağız. Hamdolsun, şu ana kadar kurulduğumuzdan bu yana son olarak üye kayıtlarını istediğimde üye kayıt sayımız 13 milyon 500 bine ulaştı.

Önümüzde 2023 var. 2023'e hazır mıyız? Bugün yapacağımız tüzük tadilatıyla 50 kişilik bir MKYK değil, 75 kişilik bir MKYK ile yola devam edeceğiz. Ayrıca, yedek diye bir ifade var. O da 35 kişi. Ama onlar yedek olarak kalmayacak. 35 kişiyle birlikte çalışacaklar asıl üyeler gibi.